HOROSKOP

VAŠ LIČNI ASTROLOG

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Nedovoljno motivisani i prezasićeni; radite na tome. Vredni i odgovorni; kvarovi tehnike i opreme, izdaci. Različiti bolovi i akutni problemi; sve će biti dobro. Dozvoljeno je ići u školu i pomagati roditelje.

BIK (21.4 - 21.5)

Situacije koje se ne mogu rešiti i popraviti; stres. Blaži prosperitet, sretna kupovina i veliki trošak. Moguća glavobolja i potištenost; lek nađite u samoći. Dan za putovanja, pisanje i mentalne aktivnosti.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Nedostatak pravih i konkretnih ljubavnih prilika. Iskoristite dan za pozajmicu, putovanje ili kurseve. Akutni bolovi nepoznatog uzroka; slabost i pad energije. Ukoliko nemate velika očekivanja, sve će biti dobro.

RAK (22.6 - 22.7)

Mogući su veći izdaci; ljubav je skupa i, naravno, bolna. Težak put do zarade; sreća u javnom nastupu i sceni. Izbegavajte alkohol i duvan; dan za lekarsku kontrolu. Na miru pogledajte dobar film i opustite se.

LAV (23.7 - 23.8)

Pojačana posesivnost i scene ljubomore; jake strasti. Novčani dobici, ostvarive želje i planovi; blagostanje. Izbegavajte mesne prerađevine, masno i dugo sedenje. Slab dan za putovanja, nove projekte i poduhvate.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Stvari koje pritiskaju i guše ljubavnike; uzbudljivo. Miran dan; dobro za pozajmicu, kredit i rad sa novcem. Ukoliko ste bili slabi, uspešno ćete se oporaviti.

Budite oprezni sa prijateljima i poznanicima.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ne treba raditi ono što drugi žele; budite svoji i hrabri. Povoljno za mašince, električare, prodavce i agente. Mogući problemi koji se rešavaju brzo i efikasno. Povoljni momenti za druženje, izlaske, razonodu...

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Srećne prilike koje se mogu ponoviti za dvadeset godina. #Odličan dan za kupovinu, trampu i novčanu pozajmicu. Moguć je pad energije i vitalnosti; bavite se sportom. Potrudite se da dobro podnosite sve što se dešava.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Uspeh koji prevazilazi sva očekivanja; ljubav i sreća. Život je retko kada ono što priželjkujemo; ništa od para. Moguće su povrede na radu; budite oprezni u vožnji. Neka drugi ne budu krivi zbog vaše loše organizacije.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Kontakti sa ljudima iz drugog grada i mnogo uzbuđenja, #Sve vam ide od ruke; nadajte se dobrom, nešto para. Provedite vreme povučeni i izolovani; lek u tišini. Izuzetno slab dan za kupovinu, ulaganja i pozajmicu.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Bogat i značajan ljubavni život; čarolija i udobnost. Problemi u javnosti, organizaciji, politici; troškovi. Bolovi koje vučete odranije; lepo i ugodno po podne. Budite dobri i srećni i vedri, šta god da se dešava.

RIBE (19.2 - 20.3)

Rasprava može učiniti život komplikovanijim. Protraćen dan; nešto para da podmirite račune. Odrecite se stvari koje jako volite kako bi bilo bolje. Budite srećni i kada nema dovoljno razloga za to.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.