Ljubav i iskušenja Maneta i Zone drugi put pred nama

Zona Zamfirova se, posle niza peripetija, udala za kujundžiju Maneta. A šta je bilo posle, tema je filma “Vrati se, Zone”, nastavka najgledanijeg domaćeg filma, čija je radnja smeštena u stari Niš i Beograd 1905-1908. godine.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - T. Čanak

ULOGA - Premijera se očekuje krajem januara sledeće godine, a u filmu Juga Radivojevića glavne uloge tumače Milan Vasić i Brankica Sebastijanović.

- Menjali smo scenario nekoliko puta i sada smo došli konačno do najboljeg. Ja sam spremna za ulogu Zone, biću koncentrisana, dolaziću na vreme na set, a da li će sve to biti dobro, to će morati da kaže publika - rekla je nova Zone, Brankica Sebastijanović, dok je Milan Vasić rekao da je veoma srećan što sada može da igra jednu ozbiljnu glavnu ulogu.

- Nekako su se poslednjih godina ređale samo uloge u komedijama pa sam se uželeo jedne ozbiljne dramske uloge i, evo, to je baš ova. Bolje nije moglo - rekao je Milan.

Ekipa sa više od 60 glumaca i 400 statista, među kojima su Ljiljana Dragutinović, Nikola Ristanovski, Milan - Lane Gutović, Tanja Bošković, Nela Mihailović,

Rada Đuričin, Gorica Popović,

Milan Kalinić, počela je da snima na lokacijama širom Srbije.

MILAN VASIĆ

BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ

VIŠE NA WWW.24SATA.RS

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.