Goblini i Artan Lili „rokaju“na Kališu

Na Kalemegdanskoj tvrđavi, tačnije na košarkaškim terenima Partizan, od 26. do 27. avgusta Beograđane očekuje luda i nezaboravna žurka - festival “Rokanje“

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - N. Košak

BENDOVI - Čekajući lepše vreme Beograđani se uveliko spremaju za “Rokanje” na Kališu. Za dobar provod će biti zaduženi Goblini, Bad Copy, Artan Lili, Irie FM, Lollobrigida, Stereo Banana, Struka...

Nekoliko mladih entuzijasta, koji su organizovali niz uspešnih festivala i žurki pretežno elektronske muzike, odlučilo je da na zahtev svojih fanova naprave urbani festival lajv muzike.

Organizatori su osmislili i takmičenje za mlade autorske bendove.

- Od nekoliko stotina bendova, pobednici su Counterfate i Prirodno pravo i Tečurke - kaže za “24 sata” Tijana, jedna od organizatorki ovog jedinstvenog festivala.

Kapije festivala se otvaraju u 18.30 sati, a pošto je festival “Rokanje” besplatan, zbog velikog broja onih koji bi da skaču od jutra do sutra u prodaju je pušten ograničen kontingent od 1.000 VIP karata po ceni od 1.000 dinara za oba dana festivala, kao i jednodnevne ulaznice po ceni od 500 dinara. Uz pomoć ovih ulaznica moći ćete da uđete na festival bez čekanja u redu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.