SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - Najnovije vesti www.24sata.rs

KRV - Institut za transfuziju krvi Srbije saopštio je danas da su rezerve krvi na jednoipodnevnom nivou, kao i da su sve krvne grupe u deficitu, posebno krv A pozitivne i nulte pozitivne krvne grupe.

GROBLJE - Posle dva neuspešna pokušaja, konačno je prošao treći tender za izradu projekta budućeg groblja za kućne ljubimce koje će se nalaziti u Bloku 51! Na javnom konkursu prihvaćen je predlog Saobraćajnog instituta CIP, koji je trijumfovao ispred “Biroa 59”.

BEBE - Na svako rođeno dete u Vojvodini dese se bar dva abortusa, rekao je za novosadski Dnevnik upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, profesor dr Tihomir Vejnović.

PODACI - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić upozorio je MUP Srbije da nedozvoljeno dostavlja lične podatke građana drugim organima vlasti.

SAČEKUŠA - Taksista Dragan Stepanović (59) ranjen je sinoć u pucnjavi u Ulici braće Jerković. On je, inače, pre dve godine na Dorćolu ubio mladića nakon što je napadnut zbog računa za vožnju.

GRANICA - Mađarski poslanik u Evropskom parlamentu

Đerđ Šoflin predložio da se na granicama Mađarske postave svinjske glave koje bi trebalo da odvrate migrante od pokušaja ulaska.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.