Večeras ćemo pokazati koliko su nam heroji prirasli srcu!

Vatromet emocija čeka nas večeras! Ispred Doma Narodne skupštine navijačima će se pokloniti najbolji deo Srbije olimpijci koji su nam u prethodne dve nedelje doneli neizmernu radost.

24 Sata (Serbia) - - SPORT - J. Medić

PONOS - Današnji dan će biti poseban. Iz dalekog Rija vraćaju nam se oni na koje smo beskrajno ponosni. Oni zbog kojih smo u prethodne dve sedmice dolazili neispavani na posao. Ali sreća kad god bismo čuli našu himnu ili kada bismo postali svesni da su momci i devojke osvojili neku od medalja bila je veća od pospanosti.

Večeras u 20 časova ćemo imati priliku da ih uživo vidimo i da prenesemo poruku ljubavi. Oni izgaraju u bazenu, na atletskoj stazi, na parketu, u salama za razne borilačke sportove. Daju i poslednju kap znoja samo da bi se što bolje pripremili i predstavili zemlju na najbolji mogući način. I koliko god puta da im kažemo “hvala” i “ponosni smo na vas” neće biti dovoljno.

Večeras će biti idealna prilika da zajedno sa svim tim majstorima, carevima i caricama, kraljicama otpevamo zajedno himnu. Da se ponovo čuje “Igraj i pobedi” sa posebnim naglaskom na stih “donesi kući zlato što se zlati”. Biće to prilika da se skandiraju imena Tijane, Milice, Filipa, Andrije, Brankice, Miloša, Nemanje, Saleta i ostalih šampiona i šampionki.

Balkon je simbol uspeha, prkosa, inata, ljubavi, sreće. Mesto na koje su se vraćali svi naši zlatni sportisti i sportistkinje. Počelo je tim spektakularnim dočekom 1995, kada su se na balkon popeli Đorđević, Danilović, Divac, Paspalj... A sada neće biti balkona, ali će biti bine ispred Doma Narodne skupštine, a neki novi klinci koji su gledali Aleksandra Đorđevića i pevali mu “Igra rokenrol” stajaće pored njega i pokloniti se srpskim navijačima.

Izlazak pred navijače je san svih klinaca koji počinju da se bave sportom. Nekima će večeras san postati java. Zaslužili su! Jer su šampioni velikog srca!

Naši olimpijci su sinoć spektakularno dočekani u Dubaiju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.