Ožiljci zvezda kriju zastrašujuće tajne

Holivudski ideal je telo bez mane. Život ponekada ima drugačije planove za zvezde. Neke od najpoznatijih faca ipak nose dokaze divlje prošlosti. Njihovi ožiljci su tragovi života. I baš zbog toga ih ponosno nose.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

ŠON BIN

Na snimanju “Patriotskih igara” lik irskog teroriste koga glumi Šon Bin bori se sa Harisonom Fordom u gliseru. Ford je slučajno zakačio kukom Bina po oku i napravio ranu koja je morala da bude ušivena i stavljene su mu kopče. Nekoliko godina kasnije Bina je u baru napadač isekao po ruci izlomljenim staklom. Umesto da je požurio u Hitnu pomoć, Šon je naručio novo piće.

BER GRILS

Pre TV slave, Grils je služio u Britanskim vazduhoplovnim specijalnim jedinicama. Tada je tokom nesreće s padobranom u Zambiji povredio tri pršljena i zamalo je ostao prikovan za invalidska kolica. Kasnije je tokom snimanja svoje emisije na Antarktiku slomio rame.

SILVESTER STALONE

Tokom porođaja, majka Silvestera Stalonea je prošla kroz pakao. Lekari su Silvestera morali da izvuku forcepsom, oštetili su mu nerve i to je dovelo do paralize donjeg leve donje strane lica. Baš zato Stalone ima pomalo usporen govor i karakterističan izraz. Tokom karijere zadobio je još užasnih povreda.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.