HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Neuspeh kroz razgovore, dopisivanja i kratke susrete. Ne trebate započinjati novi posao; veći izdaci.

Nervna napetost i tegobe; sve će, naposletku, biti dobro. Ukoliko postoje kontakti sa strancima, iskoristite ih.

BIK (21.4 - 21.5)

Mlaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Na poslu zamorno i bez spektakla; blaži uspeh na lutriji. Izbegavajte crnu odeću, teške razgovore i pesimiste. Porodica je u teškim danima uvek najčvršći oslonac.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Prijatna i ugodna atmosfera; podrška i razumevanje.

Dan bez nasledstva, lutrije i bogatstva; dobro za put. Mogu se javiti stare tegobe koje govore o vašem zdravlju. Neka vaš dom bude mesto u kojem se najbolje osećate.

RAK (22.6 - 22.7)

Korisni razgovori; rešavanje, ljubavnih problema. Statični poslovi, OK odnos sa kolegama, nešto novca. Pravi dan za lekarsku kontrolu i rutinski pregled. Razmišljajte o sebi i volite ljude koji vas okružuju.

LAV (23.7 - 23.8)

Napet odnos sa srećnim završetkom; ugodno po podne. Ne treba se kockati, niti zajmiti novac; varljivi momenti. Izbegavajte dugo sedenje za računarom, alkohol i duvan. Lepe stvari se događaju samo kada čovek veruje u to.

DEVICA (24.8 - 23.9)

U nekim danima trebate biti pažljivi i puni razumevanja. Dobri u poslovima, loše sa kolegama; nešto manjka. Problematični hronični bolesnici, stariji i hipohondri. Dan za kupovinu tehnike ili dekorativnih predmeta.

VAGA (24.9 - 23.10)

Očekuje vas pristojan ljubavni život i nešto druženja. Čuvajte svoj novac jer se teško zaradi; poslovni rizik. Problem ega, potisnuti nemiri i brige; dan za šetnju. Pravi trenutak da potražite pomoć ili dobar savet.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Lepo za studente, učenike i mlade ljude; ugodan dan. #Sitan novac kroz komunikacije, saobraćaj i trgovinu. Moguća slabija probava i akutne smetnje starim ljudima. Radujte se, iako se ništa specijalno ne dešava.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Sve je kako ste planirali; jake strasti i ljubavni izazovi. Bićete nezadovoljni poslovnom realizacijom; sitniš. Problemi vezani za vratni i stomačni deo tela.

Sreća dolazi kroz rizik, hrabrost i originalne ideje.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Zadovoljni ljubavnim životom; nevolje u dužim vezama. #Okrenuti poslu; skromnija primanja i frustracija.

Snagu potražite u žitaricama, pivskom kvascu i voću. Dobra prilika da pokažete svoje talente i sposobnosti.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Ne dozvolite da se drugi mešaju i pomažu vam u ljubavi. Treba biti hrabar i dovoljno mudar; sitan novčani priliv. Mogući su porodične čarke, problemi i dramatične scene. Ne budite neraspoloženi ukoliko vam se želje ne ispune.

RIBE (19.2 - 20.3)

Puno sreće, druženje, izlasci i jake strasti; povoljan dan. Blaži sukobi sa šefovima, nešto para od iznajmljivanja. Apsolutno zdravi, jaki, dobro raspoloženi i srećni. Površni kontakti vas mogu iscrpeti i stvoriti vam nevolje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.