SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

PIJAN - Milan P. (41) iz Šopića kod Lazarevca završio je u valjevskom zatvoru pošto je pijan u svojoj “zastavi 101” prevozio čak 17 dece! Milanu P. je odmah urađen alko-test i izmereno je 1,58 promila alkohola u krvi.

SELIDBA - Pisarnica Višeg suda u Beogradu zbog predstojeće selidbe tog suda do 5. septembra neće raditi sa strankama, izuzev u predmetima koji se po zakonu i sudskom poslovniku smatraju hitnim, saopštio je Viši sud u Beogradu.

"FIJAT" - Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da je pala i poslednja barijera za bescarinski izvoz "Fijata" u evroazijski region jer je kazahstanski ministar nacionalne ekonomije Kuandik Bišimbajev na jučerašnjem sastanku obećao da će ta zemlja dati svoj glas za to na sledećem Savetu Evroazijske ekonomske unije.

MESO - Svinjsko meso će već danas pojeftiniti do 40 dinara po kilogramu, tvrde najveći proizvođači u Srbiji, žaleći se na pad prodaje zbog nedavnog poskupljenja.

AVION - Ahmed Takan, savetnik bivšeg turskog predsednika Abdulaha Gula, nije isključio mogućnost da će Turska isplatiti Rusiji kompenzaciju od pet milijardi dolara za oboreni avion „su-24“, navodi turski list “Hurijet”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.