Šta poljubac govori o vama?

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS -

GLAVA U zavisnosti od toga da li glavu naginjete na levu ili na desnu stranu tokom poljupca, otkrivate koliko ste emotivni i koliko vam je zaista stalo do partnera. Oko 80 odsto muškaraca i žena naginje glavu na desnu stranu kada se ljubi. Preostalih 20 odsto naginje je na levu i ljubi se hladnije i sa manje emocija. U desnoj hemisferi mozga je naš emotivni centar i često ispoljavamo više emocija na levoj strani lica. To znači da kada ljubimo osobu koju volimo naginjemo glavu na desnu stranu i tako joj podsvesno pokazujemo našu nežniju stranu.

I ne samo to, studija Univerziteta Saskačiven je na osnovu analize stotina fotografija na kojima se ljudi strastveno ljube i njihovog upoređivanja sa slikama članova porodice koji razmenjuju poljupce otkrila da zaljubljeni parovi uvek naginju glavu na desnu stranu.

Naravno, ako se desi da vaš partner naginje glavu na levu stranu, to ne znači da vas vidi kao sestru ili vas uopšte ne voli jer postoji još faktora koji utiču na stranu na koju ćemo nagnuti glavu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.