HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković

OVAN (21.3 - 20.4)

Zadovoljstvo, lepi trenuci, drugi vas jačaju i snaže.

Slaba zarada i pored najbolje volje; troškovi i izdaci. Rešite se nagomilanih briga; idite u šetnju, odmorite. Pomoć, uspeh i protekcija može stići preko starijih žena.

BIK (21.4 - 21.5)

Sukob oko beznačajnih i malih stvari; sreća kroz mlade. Odličan dan za put, pregovore, kontakte i kupovinu. Snagu potražite u svežim namirnicama, voću i povrću. Koliko god da je teško, uvek može mnogo gore.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Duboke emocije, jake privlačnosti, nepotrebni sukobi. Novac dolazi u vaš život; sitna zadovoljstva i radosti. Preterana nervoza, nesanica i blaži stomačni problemi. Možete se osloniti na pomoć i podršku; dobra sreća.

RAK (22.6 - 22.7)

Kriza zbog dominacije partnera ili banalnih sukoba. ...Kada sa svima izlazite na kraj; dobar dan za put.

Ako ste imali sreće na poslu, nađite vreme za odmor. Prepustite se životu; mnoge stvari ne možemo menjati.

LAV (23.7 - 23.8)

Bolje nego što ste navikli; strast, radost i jake emocije. Uporni, vredni, izdržljivi, odgovorni i uspešni; sreća. Vitalni i jaki; bez većih problema, stresa i briga.

Šta god da se dešava, čuvajte svoj novac i mirujte.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Ne možete ništa pokvariti; sve ide kako ste očekivali. Izbegavajte kupovinu tehnike, uređaja i aparata; trošak. Dobra kondicija i vitalnost; družite se sa finim ljudima. Slobodno vreme iskoristite na najbolji mogući način.

VAGA (24.9 - 23.10)

Niko miran i niko spokojan; ljubavna nervoza i stres. Dobro za privatnike; ne važi za neradnike i dokoličare. Bez ozbiljnijih problema, bez molbi, žalbi i pritužbi. Sreću možete doživeti u poslu i svakodnevnim stvarima.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Bolji dan nego što ste očekivali; sitne radosti i uživanja. Bez specijalnih događaja; OK odnos sa saradnicima. Umor, rasipanje snage i sitni, akutni problemi.

Ukoliko je to moguće, osamite se i odmorite od svega.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Partner će vas razumeti i pružiti vam podršku; harmonija. Nešto posla i novca da se preživi i otalja dan; skromno. Strahovi i neosnovane brige; bićete dobri, bez brige.

Sve što ste do sada naučili slobodno primenite u praksi.

JARAC (22.12 - 19.1)

Neiskren odnos, dosta tajni, razočaranje; bolje po podne. Sumnjiv odnos sa autoritetima; nešto para.

Povišen pritisak starijim ljudima i srčane smetnje.

Radite samo ono što zaista umete da radite.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Izuzetno plodan, zanimljiv i koristan dan; dobri odnosi. Veliki planovi, slaba procena i neprihvatljivi troškovi. Danas se možete malo opustiti i raditi ono što volite. Rođaci i porodica neće biti u prilici da vam pomognu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Kontakti sa ljudima koji će vas preporoditi i voleti. Izbegavati poslovni avanturizam, pozajmicu i kupovinu. Želudačni problemi i loše varenje; odmorite se.

Idealna prilika za skok i pomak u životu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.