Ja, nindža: Jelenina slatka, noćna trka sa četvoro dece

Jelena Helc Vesković je beogradska glumica koja trenutno živi u Rumuniji sa suprugom i četvoro dece. Sledeći put kada zakukate da ste neispavani, setite se njenog statusa.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

TRKA - Jelena sa suprugom Milanom i četvoro preslatkih klinaca živi u Rumuniji, gde joj muž radi. Glumica je stalni član ansambla drame Narodnog pozorišta u Beogradu od 2003. Radila je paralelno na BK televiziji i mnogim drugim, vodila je “Granicu” na TV Happy dve i po sezone.

- Od 2011. sam ili trudna ili na porodiljskom. U Rumuniji sam trenutno tako što mi teče porodiljsko, a muž mi je dobio premeštaj ovde, pa sam uzorna majka i supruga - rekla nam je Jelena kroz smeh. Ipak, planira da se vrati svom poslu koji jako voli.

Najstariji sin joj je danas krenuo u peti razred, srednji ima dve godine, a u aprilu su se rodile bliznakinje. Njeni dani i noći sa četvoro klinaca često izgledaju urnebesno. Prenosimo deo Jeleninog statusa.

“22.00 Zaspala sam uprkos snažnom i upornom insistiranju mog supruga da gledamo seriju. A slutim da je imao i drugih ideja.

01.00 Budi me plač dvogodišnjaka koji se uplašio grmljavine. OK, smestili smo ga u naš krevet i nedugo zatim, otprilike sat i po nakon toga, posle bezbroj okreta i šuteva - anđeo je zaspao...

03.30 Beba juri cuclu, mama trči da joj je da. I još par puta posle toga trkne da joj vrati posrnulu cuclu.

04.00 Tokom jednog od nekoliko povrataka iz bebeće sobe, na hodniku srećem najstarije čedo, prstom mu automatski pokazujem da se vrati u svoju sobu, što on međutim kategorički odbija...

Jelena Helc Vesković uživa

s decom i planira da se vrati glumi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.