HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Sreća mladim ljudima i sportistima; dan za uživanje. Momenat kada ništa ne polazi za rukom; napravite pauzu. Uglavnom dobro; problemi u saobraćaju i sitne nevolje. Pokušajte da dajete savet samo kad vas neko pita.

BIK (21.4 - 21.5)

Ne trošite vreme na trivijalnosti i sitnice; uživajte. Klevete, rasipanje energije, prosečan dan bez premije. Problemi koji su vezani za ishranu, stres i brige. Budite oslonac ljudima koji su nežniji i slabiji od vas.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Poznanstvo sa ljudima koji vas iskreno žele; avantura. Velika iščekivanja, slaba zarada, blaže promene. Solidno zdravlje, dobar apetit, dobra volja, snaga. Najbolje je da danas ništa novo ne preduzimate.

RAK (22.6 - 22.7)

Sebični i neosetljivi; može se dogoditi da zažalite. Inferiorni, bez elana; pomoć od drugih i nešto novca. Unesite mnogo tečnosti; dan bez žalbi i bolesti. Nekada treba samo da uživate i sve će biti dobro.

LAV (23.7 - 23.8)

Očekujte sreću ukoliko ste odvažni i dovoljno lepi.

Dan u kojem nepotrebno brinete; stiže novac za život. Potreban vam je odmor; dan za lenstovanje i uživanje. Potrudite se da ne rešavate tuđe probleme i nevolje.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Potpuno zadovoljstvo i sreća; jake strasti i uživanje. Konstruktivne, mudre i značajne stvari; sitan novac. Za promenu, posvetite pažnju sebi; negujte svoje telo. Ne dozvolite da vaše originalne ideje drugi uživaju.

VAGA (24.9 - 23.10)

Ukoliko ste sami, smeši se sreća; dobre ljubavne prilike. Novac će kasniti kao i sve drugo ; nemojte brinuti. Potrudite se da manje brinete, a više kvalitetno delujete. Ne dozvolite da vas drugi nasamare; budite razboriti.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Možete pogoršati situaciju, što je nepotreban rizik. #Dobro za ambiciozne, ne i za nezaposlene i neradnike. Velika napetost i nervoza; dan za tople kupke i čaj. Neprijatelji su korisni jer vas uče kako da budete bolji.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Nekada je nemoguće svima udovoljiti; ljubav je slepa. Sukobi sa autoritetima; dobro za put i pokretanje posla. Problem srca ili kičmenog stuba kod starih osoba. Ispunite dan radošću, smislom i željom za napretkom.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Nepredvidive i neočekivane ljubavne zavrzlame; sreća. #Prati vas sreća i optimizam; bićete zadovoljni na kraju. Pratiće vas promenljivo raspoloženje i nesigurnost. Ne sudite o drugima jer gotovo nikada niste u pravu.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Bez većeg uzbuđenja; neki dani su zaista teški.

Pomoć prijatelja, protekcija i nešto para za život. Promene, sitni problemi i blaže zdravstvene nevolje. Sve ćete lakše podnositi u dobrom i ugodnom društvu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Dobre prilike da uspostavite nove partnerske kontakte. Loš dan za kupovinu, trgovinu, transakcije i putovanja. Snagu nađite u mlečnim prerađevinama i svežem voću. Mudrosti koje vešto citirate primenite u praksi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.