Nova bruka: Zvezda pobedila uz incidente na tribinama

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

SKANDIRANJE - Pobeda crveno-belih u Novom Pazaru od 4:1 nije bila u prvom planu. To su bili prekidi, skandiranja ratnim zločincima, ali i diskutabilno dosuđen penal za Zvezdu. Meč je trajao čak 115 minuta.

Bili su ispunjeni svi uslovi da se odigra lep meč, ali je posle dešavanja na tribinama fudbal pao u drugi plan. U centru su sramna skandiranja ratnom zločincu Naseru Oriću, ali i veličanje Turske i „žute kuće“.

Da duel u Novom Pazaru neće proći bez incidenata, videlo se već polovinom prvog dela. Zvezdi je tada sviran diskutabilan penal, kada je Stanojević najpre izbio loptu, a onda udario Kangu. Sudija Ilić je to okarakterisao kao penal, što je bilo okidač da se sa tribina začuju sramna skandiranja. Vrhunac ispada se desio kada je meč prekinut na 20 minuta. Pazarce je isprovocirao Predrag Sikimić, koji je nagazio golmana domaćih i dobio crveni karton. To je bila inicijalna kapisla za dalje sukobe. Sa tribina je poletela gomila stolica, zbog kojih su igrači Zvezde i sudije morali da napuste teren. Prilikom povratka na teren, stolicom je pogođen pomoćni sudija Dalibor Đurđević.

Crveno-beli su slavili sa 4:1 golovima Lukovića iz penala, Orlandića, Ruiza i Anđelkovića, dok je pogodak za domaću ekipu dao Travančić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.