HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

Daniel Šijaković

OVAN (21.3 - 20.4)

Bićete iznenađeni povoljnim razvojem događaja; radost. Lep odnos na poslu, prijatna iskustva i veći troškovi. Dobro, stabilno i bez većih zdravstvenih problema. Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujete.

BIK (21.4 - 21.5)

Niko i ništa vas ne može isprovocirati; uvek ste ispravni. Dan sa srećnim ishodom; trgovački uspesi i podvizi. Povedite računa o zdravlju; nije zlato sve što sija.

Pravi trenutak za sportske aktivnosti, šetnju i relaksaciju.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Partner iznenada shvata koliko je samo srećan pored vas. Dinamičan dan koji ne donosi veće promene ili novac. Moguća glavobolja i potištenost; unesite dosta tečnosti. Odličan dan za učenje, kratka putovanja i nove kontakte.

RAK (22.6 - 22.7)

Donosite mudre i značajne odluke; sukobi na pomolu. Neostvarene ambicije, promašeni poslovi...

Problemi vezani za nepravilnu ishranu, brige i stres. Budite spremni da pomognete prijateljima u nevolji.

LAV (23.7 - 23.8)

Partner je iznenađen vašom željom da se promenite.

Blaži prosperitet, sretna kupovina, sitna zarada; skromno. Budite oprezni u saobraćaju, sa mašinama i uređajima. Neka vas drugi podstaknu da budete još bolji i lepši.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Slatke ljubavne brige i bezrazložni strahovi obremenjuju. Pedantni i dobri u poslu; sitne premije, hvale i novac. Izbegavajte dugo sedenje, alkohol, cigarete i slatkiše. Potrudite se da manje razmišljate o hrani i izležavanju.

VAGA (24.9 - 23.10)

Žalosni momenti ostavljaju gorak ukus; dan za učenje. Dan za privatnike, preduzimljive, hrabre i uporne; novac. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i sedeljkama. Idealan dan da vratite dužnicima novac i platite račune.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Vi ste posebni, lepi i rajski; drugi uglavnom nisu takvi. #Dobro za razgovore, poslovna putovanja i marketing. Čelično zdravlje, dobra kondicija, vitalnost, elan. Dobar trenutak da budete darežljivi, ljubazni i pažljivi.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Sve se može lako rešiti, samo ako partner prizna krivicu. Povoljan dan za ljude koji su bez posla; uspeh u prodaji. U zdravom duhu zdravo telo; odrecite se slatkiša.

Dan za bezbrižne razgovore ili sedenje u dobrom društvu.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Strastveni, puni ljubavi, željni; dajete i dobijate ljubav. #Srećnije nego obično; moguć napredak i poboljšanje. Uzdržavajte se jake, kalorične i začinjene hrane. Shvatićete zašto ljudi kažu da je ćutanje zlato.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Partner prepoznaje vaše skrivene talente i sposobnosti. Uspešne konsultacije i poslovi; sitan novac, lutrija. Radite bilo šta korisno; problemi koje vučete iz prošlosti. U teškom danu odlučite se za pecanje ili dužu šetnju.

RIBE (19.2 - 20.3)

Naposletku shvatate da ste vi krivi.

Povoljan dan za sitnu kupovinu, kratak put i planiranja. Breme života i tegobe koje teško podnosite; zamor. Iskoristite dan tako što ćete raditi bilo šta kreativno.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.