I to je Holivud: Odlepili od slave!

Elvis je svojevremeno pucao u svoj televizor, a Majkl Džekson je svoju bebu držao preko balkona. Ovo nije priča o njima, već o nekim mlađim facama koje su pokazale šta slava može da uradi ljudskoj psihi.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

ZDRAVLJE - Niko ne može da ospori da Tom Kruz već jako dugo drži status jednog od najplaćenijih holivudskih glumaca. Ipak, njegovo ponašanje je navelo mnoge da se zapitaju da li je poludeo zbog toga što je toliko dugo zvezda. Početak incidenata je počeo kada je 2005. kod Opre Vinfri počeo da skače po kauču. Od tada se priča da mu psiha nije sasvim u redu, a posebno otkada je izrazio uvrnute stavove o ženskoj trudnoći.

Otkada je počeo da se druži sa Flojdom Mejvederom, 50 Sent izaziva javnost snimcima u kojima demonstrira razbacivanje novcem. To je još čudnije s obzirom na to da je proglasio bankrot. Nisu samo pare razočarale njegove fanove. Kod Opre Vinfri je govorio o svom sukobu sa sopstvenim sinom, a prljav veš o njihovoj svađi je delio na društvenim mrežama. U jednom postu je čak pretio da će ubiti svoje dete - Markiza Džeksona.

Amanda Bins je 2010. počela da se ponaša bizarno. Na uvrnutim postovima je počela da nosi perike, svi znaju da trči kod plastičnog hirurga. Onda je cela 2012. bila ispunjena hapšenjima, incidentima koji su vodili ka još bizarnijim objavama na društvenim mrežama.

Toma Kruza i 50 Senta povezuju incidenti kod

Opre Vinfri

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.