Zbogom, Zvezdo, odlazim

24 Sata (Serbia) - - SPORT -

KOFER - Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai spakovao je kofere, ali je šampion Srbije odbio ponudu ekipe iz Viga. Navodno, bio je zadovoljan ponudom, ali ne i načinom isplate 2.750.000 evra, koliko je Selta nezvanično ponudila. Zvezda za Kataija ima još ponude Atalante i Lokomotive iz Moskve, pa će pokušati da ga proda u Italiju ili Rusiju.

- Usmeni pregovori sa Seltom su okončani, ostalo je da se završe papiri. Možda protiv Iraca više ne budem usamljeni slučaj reprezentativca iz srpskog prvenstva - rekao je za „Blic“Aleksandar Katai pre nego što mu se izjalovio transfer. Aleksandar je strpljivo čekao da bude uvršten u nacionalni tim. Igrama je to i zaslužio.

- Presrećan sam! Ovo je velika čast i obaveza. Hvala selektoru na pozivu, a na meni je da dokažem da nije pogrešio. Da li će se Katai naći protiv Republike Irske na terenu, zavisi od Slavoljuba Muslina. A kad smo već kod terena, na „Rajku Mitiću“on ne izgleda reprezentativno. - Slažem se s vama, teren nije u najboljem stanju. E sad, kome će to više ili manje da odgovara, videćemo idućeg ponedeljka. Uglavnom, ja sam, što se tiče prvog meča u kvalifikacijama - optimista. Verujem da smo bolji tim od Iraca, a posebno raduje sjajna atmosfera oko reprezentacije.

Katai žali što sa Zvezdom nije ostavio dublji trag u Evropi.

- Očekivanja su bila prevelika. Sa akcentom na moramo. Nismo mogli s tim ekipama da budemo na istom nivou, Ludogorec i Sasuolo godinama igraju zajedno. Pomešana su mi osećanja zaključuje Katai.

ALEKSANDAR

KATAI vi llll

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.