Muška priča: Želim strast, energiju i polet, a ne lepotu!

Jedina stvar koja mnoge devojke plaši više od prizora u ogledalu jeste odraz njenog golog tela u muškarčevim očima. Ali ne bi trebalo. Lepota je u očima posmatrača, a sigurno te ne bi gledao da te lepote nema. Međutim, na kraju dana, postoji jedna stvar k

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS - U. Jelić

LINIJA - Mogu da vam kažem da su "nesavršene“devojke potpuno savršene u krevetu, za razliku od onih koje tako izgledaju. Ne radi se o tome da padam na obline a grozim se koščatih tela, već su jednostavno bolje u krevetu.

Možda nemaju savršeno izvajana tela, ali i te kako znaju šta sa njim da rade kada je njihovo, ali i moje zadovoljstvo u pitanju. Sa druge strane, mnoge devojke koje bi po svim standardima bez problema mogle da se nađu u fantazijama svakog muškarca kao da smatraju da je dovoljno to što izgledaju dobro i da im nije potreban nikakav trud.

Seksi i seks nisu isto. Seksi je nešto u čemu i drugi mogu da uživaju, a seks je rezervisan samo za mene i samim tim mi je mnogo bitniji.

Ne želim devojku koja će se gledati u ogledalo, stalno brojati kalorije i razmišljati o tome da li ću joj pokvariti kosu tokom seksa. Želim strast, energiju i polet. Želim devojku koja uživa u svom telu i to prenosi na mene.

Ne zanima me da li ima trbušnjake ili vitke noge, već kakva je u krevetu. A taj trud, tačnije želja za uživanjem u nečemu potpuno prirodnom i normalnom, opasno može da uzbudi muškarca koji će zbog toga uvek dati svoj maksimum da je zadovolji.

Mnogo važnije od seksi izgleda jeste to da li se devojka oseća i ponaša seksi. Samouverena devojka, pa čak iako ima neku nesavršenost, uvek će zaokupiti moju pažnju i maštu. Devojke koje izgledaju dobro i to je jedina stvar koja ih definiše - neće.

Bez obzira na to šta vam mediji i društvo serviraju, ne postoji „savršeno telo za seks“i to se odnosi i na

muškarce i devojke.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.