HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

< Ukoliko ste u braku ili emotivnoj vezi, sve će biti dobro. # Ukoliko imate ispit, putujete, pišete, pratiće vas sreća. Izdržljivi, jaki i otporni; dobro zdravlje i kondicija.

Gurmanska pljeskavica će odagnati tamne oblake.

BIK (21.4 - 21.5)

< Uživate ne mareći za svetsku krizu; hedonizam. # Polovičan uspeh, nerealizovane poslovne želje i brige. Bez dramatičnih i teških situacija; dobro zdravlje. Danas budite aktivniji i smeliji nego obično.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

< Ukoliko ste već dugo sami i zapostavljeni, tako će i ostati. # Novac od izdavaštva, hrane ili pića; lagani dobici, pomak. Nervoza izazvana poslovnom situacijom i jurnjavom. Započnite dan zelenom jabukom ili čašom mlake vode.

RAK (22.6 - 22.7)

< Ništa ne može narušiti sreću i mir; radost i uživanje. # Poslovni pomak, realizacija želja i poslovnih planova. Trenutak za porodična okupljanja i sedeljke; uživajte. Ne motajte se po mestima gde sreće nema.

LAV (23.7 - 23.8)

< Pametni razgovori jačaju i učvršćuju vezu; napredak. # Mogući sukobi sa šefovima i nadređenima; stiže novac. Možete biti napetiji nego obično; prijaće vam dobar san. Bogat TV program će vas ozbiljno osnažiti i preporoditi.

DEVICA (24.8 - 23.9)

< Bićete u prilici da se posvetite partneru bez napora. # Problemi u saradnji, ortakluku i putovanju; dobitak. Osrednje zdravlje, moguća prehlada i pad raspoloženja. Dan za rad u polju, sređivanje stana i fizičke aktivnosti.

VAGA (24.9 - 23.10)

< Moguća nova poznanstva koja popravljaju raspoloženje. # Slaba zarada; štednja i odricanje; uspeh u trgovini. Pošto je sve kako treba, sami ćete napraviti problem. Ne dozvolite da drugi utiču na vaše mudre odluke.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Dobro podnosite udarce sudbine; jaki, strpljivi i žilavi. #Prilično nežni rezultati uprkos uloženom trudu.

Slab imunološki sistem i glavobolja; izbegavajte lekove. Budite pozitivni, vedri i puni vere u bolje sutra.

STRELAC (23.11 - 21.12)

< Pažnja, ljubav i razumevanje; srećno u svakom smislu. # Vredni, odani, preduzimljivi i neplaćeni; sitan novac. Slabo psihičko zdravlje i nesanica; jačajte svoje telo. Svako neka gleda svoja posla.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Srećne vesti; pozitivno razrešenje problema iz prošlosti. #Haotičan i nemiran dan; pojačani troškovi i problemi. Napetost i nervoza koja se leči čašom vina ili dremkom. Pametno isplanirajte i koristite svoje slobodno vreme.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

< Sretne okolnosti kojima se niste nadali; kriza u braku. # Mogućnost da potrošite svoju ušteđevinu; pažljivo. Budite oprezni u vožnji i saobraćaju; čuvajte se.

Uzdržite se ružnih komentara i nepotrebnog kritikovanja.

RIBE (19.2 - 20.3)

< Sreća u malim stvarima, pažnji i sitnim poklonima. # Veći izdaci; odrecite se šopinga i ozbiljne kupovine. Ništa se loše neće dogoditi; miran i jednostavan dan. Ugodite svom telu, zadovoljite čula i jedite šta volite.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.