Selebriti poze iz našeg ugla

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

Da li zaista možete da imate kukove kao Bijonse i noge kao Viktorija Bekam samo ako zauzmete odgovarajuću pozu za fotkanje? Mi smo probali i iznenadili se.

Mislite da je cicama lako da poziraju na crvenom tepihu? Ja sam probala njihove poze, kojih se nikad ne odriču i uverila se da baš i nije tako

jednostavno.

BIJONSE

Bijonse uvek pozira isto - jedna noga je blago izbačena, guza nagnuta tako da se vidi što veća razlika sa strukom, i ruke položene na bokove. Za njenu figuru peščanog sata ovo je pun pogodak, ali koliko će poza da laska telu koje nema savršeno izvajan struk?

LJUBICA

Omiljena poza slavne pevačice izgleda okej, ali nisam oduševljena. Prvo, da bi zaista izgledala dobro, morate da nosite nešto baš usko. Drugo, osećate se kao voštana figura dok tako stojite, veoma je izveštačena i na fotografijama ne odajete utisak nekoga ko je zaista zadovoljan svojim telom, nego nekoga ko se previše trudi da ispadne dobro.

VIKTORIJA BEKAM

Verovatno najpoznatija poza sa crvenog tepiha. Viktorija bi se radije pojavila na nekom događaju bez šminke nego sa nekom drugom pozom. Jedna noga je uvek ekstremno izbačena napred, kukovi su nagnuti na jednu stranu, gornji deo tela na drugu, a ruke se ponekad nalaze na kukovima, a ponekad pored tela.

LJUBICA

Njena poza je ubedljivo najteža za kopiranje i trebalo mi je dobrih pet minuta da skapiram kako tačno da izbacim nogu a da to ne izgleda kao da imam iščašenje kuka. Na moje veliko iznenađenje, poza izuzetno laska figuri i izgleda seksi. Zapravo, i ne izgleda mnogo izveštačeno, a garantovano vam skida deset kilograma na slici.

KEJT MIDLTON

Vojvotkinja od Kembridža uvek pred fotografima ima isti stav - blaženi smešak, spojene noge i ruke skrštene ispred tela. Ponekad u rukama drži torbicu, a ponekad jednostavno elegantno preplete prste. Na mršavoj Kejt to izgleda super, ali kako će da izgleda prosečna devojka?

LJUBICA

Vojvotkinjina poza vam ne daje mnogo mogućnisti za slobodnu interpretaciju, ali je dobra stvar što rukama možete da sakrijete jastučiće oko stomaka. Loša stvar je što malo ubija ženstvenu figuru, struk ne dolazi do izgražaja, kukovi izgledaju ravno i malo je starinska. Sve u svemu, super poza za naše mame, ali ne i za nas.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.