Jaramaz i Sinovec neće među crno-bele, ali dolazi Robins

24 Sata (Serbia) - - SPORT - Vt

PRIPREME - Košarkaši Partizana nastavili su juče, posle dana odmora, sa treninzima u Hali “Ranko Žeravica”. Iako je u prvom planu brušenje forme za novu sezonu, u Humskoj je veoma burno kada su u pitanju dolasci i odlasci igrača. Pa čak i članova stručnog štaba.

Poslednje vesti iz crno-belog tabora glase - Nemanja Jaramaz i Stefan Sinovec, koji se ovih dana dovode u vezu sa Partizanom, nisu ponovo obukli crno-beli dres, niti će se to desiti ove sezone. Isto kao i u slučaju Saše Pavlovića, koga bi mnogi opet rado videli u Humskoj. Takođe, novost je da se iz stručnog štaba zbog privatnih razloga povukao Vule Avdalović, tako da će Aleksandar Džikić morati i njemu da pronađe zamenu.

S druge strane, to ne znači da je za crno-bele prelazni rok završen. Naprotiv, tražnja za još jednim bekom se nastavlja, a novo lice na treninzima od juče je i izraelski 16-godišnjak Tomer Levinson. On igra na poziciji četvorke, visok je 206 cm, ali je prilična nepoznanica, pa ostaje da se vidi kako će se pokazati u narednom periodu. Takođe, treba istaći i da će Džikić uskoro moći da računa i na Adina Vrapca (nema više obaveza prema BiH), ali i Frenka Robinsona, koji bi uz Amerikanca Vilijama Hačera trebalo da bude veliko pojačanje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.