5 koraka do tela boginje

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - I. Stojanov

Izabel Gular je jedna od „Viktorijinih anđela“, a na savršeno izvajanom telu zavide joj i fitnes stručnjaci. Mada joj lepota jeste urođena, za izgled bez mane morala je i da se pomuči.

Njen posao je da ima savršeno telo, ali Izabel Gular (31) zaista prednjači u odnosu na svoje koleginice sa modne piste. To kako je došla u ovakvu formu i postala najzogodniji Viktorijin anđeo otkriva redovno na svom Instagramu.

VEŽBE - Ovo je samo nekoliko vežbi koje Iza ima na svom repertoaru, a čak je napravila i haštag za svoj način vežbanja - #BodyByIza. Možda će vas inspirisati da počnete da radite nešto za sebe i svoje zdravlje i prestanete da nalazite izgovore.

DŽOGING

Ona pretrči i po 10 kilometara. Trčanje vas ne košta ništa, a jako je dobro za ceo organizam. Počnite polako pa postepeno povećavajte razdaljine koje prelazite.

CORE TRENINZI

Vežbe za centralni mišićni aparat. Pravilnim izvođenjem vežbaćete ramena, leđa, stomak i ruke.

KIK-BOKS

Omiljen trening modela. Kikboks je podsetio Izabel da bez bola nema napretka.

KLIZANJE NA DISKOVIMA

Izabel koristi prave “plate” rekvizite za fitnes, a vi možete napraviti svoju kućnu verziju od kartonskih okruglih tanjirića. Najbolje će kliziti po tepihu.

KONOPAC

Neki kažu da preskakanje vijače uništava masnoću, a drugi tvrde da je dobro i za vaš mozak. Postoje mnoge prednosti preskakanja konopca, ali je definitivno odlično za sagorevanje kalorija.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.