Štimac potpisuje za Bešiktaš, Dženkins stigao u Beograd

24 Sata (Serbia) - - SPORT - S. Jadranin

POTPIS - Vladimir Štimac je na korak do potpisa za Bešiktaš. Tu vest preneo je turski portal Basketfaul.com, koji otkriva da je postignut i konačan dogovor. Naime, u pitanju je ugovor na jednu godinu, a u prilog celoj priči ide i poruka koju je centar crveno-belih ostavio na Tviteru. On je objavio sliku sa medaljama koje je osvojio sa Zvezdom u prethodne dve godine, uz komentar: “Nije loše uopšte. Ponosan sam”.

Podsetimo, Štimac je već igrao u Turskoj za Eskišehir i Banvit. Prošlog leta potpisao je jednogodišnji ugovor, tako da bi u Bešiktaš mogao da ode kao slobodan igrač. Prošle sezone je u proseku igrao 14 minuta i postizao 6,9 poena, uz pet skokova.

Sa druge strane, treninzima se juče konačno priključio povratnik Čarls Dženkins. Amerikanac se odmah po dolasku stavio na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću.

- Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema priče, sledi nam veliki rad jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima. Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje i ja dobro znam šta da očekujem u Zvezdi od trenera, saigrača, uprave... Uostalom, to je i jedan od razloga zašto sam se vratio jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub i navijače vezuju izuzetne uspomene - rekao je Dženkins po dolasku u Beograd.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.