HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Dan u kojem se sabiraju skromni rezultati iz prošlosti. Poslovni uspeh iznad očekivanja; dobitak i veselje. Solidno zdravlje, dobar apetit, dobra volja, snaga.

Neke stvari ćete morati da uradite sami i bez saveznika.

BIK (21.4 - 21.5)

Izuzetno koristan, povoljan i ugodan dan; ljubav i strast. Slab odnos sa kolegama, nadređenima i klijentima; Moguće su želudačne smetnje i pojačana nervoza. Idealan dan za kupovinu lepih stvari; obradujte sebe.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Platonski kontakti, prepiska i čekanje na bolje dane. Uspeh u krupnim i velikim poslovima; ne važi obrnuto. Zdravlje neće biti predmet vaših briga; sasvim dobro. Idealan dan za put, kontakte, trgovinu i upoznavanje.

RAK (22.6 - 22.7)

Neprijatnosti koje niste mogli da predvidite; teške priče. Dobre ideje i sretni putevi; stiže novac koji je kasnio. Popravite sve što možete, vodite računa o ishrani. Budite oslonac ljudima koji su nežniji i slabiji od vas.

LAV (23.7 - 23.8)

Radosne vesti koje ste već dugo čekali; preokret i uspeh. Velika iščekivanja, slaba zarada i blaže promene. Uglavnom dobro; problemi u saobraćaju i sitne nevolje. Izbegavajte ozbiljne teme i previše teške razgovore.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Ne očekujte mnogo od skromnog života; dan za čaj. Podnošljiv dan, solidan odnos sa kolegama, dnevnica. Obnovite svoju energiju, uživajte, mirujte i pazite se. Pomoć pristiže od mudrih, obrazovanih i čestitih ljudi.

VAGA (24.9 - 23.10)

Puni ljubavi, jake strasti, značajni momenti; ugodno. Verujem da ćete žuriti svojoj kući; očekujte novac.

Vaš zdravlje je vaše ogledalo; srčane smetnje i pritisak. Potrudite se da ne tražite i ne pozajmljujete novac.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Dugo priželjkivana sreća i rezultati; zanimljive stvari. Problem ortačkog posla i investiranja; sve ide naopako. Promenljivo zdravlje, pad energije, osama i melanholija. Dan za domine, šah i druženje sa dragim ljudima.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Preterivanje, nerazumni zahtevi, sitne laži i neprijatnosti. Gubici u igrama na sreću ili kladionicama; biti pažljiv. Izbegavati teške i osetljive razgovore; više šetnje. Problemi mogu nastati ako se previše oslanjate na druge.

JARAC (22.12 - 19.1)

Dan provedite u kući sa voljenom osobom; osamljivanje. Dobro za pozajmicu i poslovni sastanak; nešto novca. Život će vas uči da postoji vreme za odmor i san.

Ukoliko ste napeti, dobro se naspavajte i odmorite.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Ne očekujte previše od partnera ; nevolje u raju i čarke. Slabo za kupovinu opreme, tehnike i uređaja; brige. Dan u koji donosi mir i zadovoljstvo; dobro zdravlje. Najbolje je da danas ništa novo ne preduzimate.

RIBE (19.2 - 20.3)

Korisni obrti, dobra situacija, značajni kontakti i susreti. Blaži uspeh, produktivan i lagan dan; očekujte pomak. Klonite se nevolja, velike visine i saobraćajnih gužvi. Niko vam ne brani da budete korisni i produktivni.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.