Pravo vreme za Apgrade na Kališu

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - VIŠE NA WWW.24SATA.RS

Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja.

APGRADE WEEKEND (Petak-subota, Kalemegdan)

Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja. Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste i nepogrešivi nemački maestro Dixon, te najtraženiji svetski DJ tandem Tale of Us. Na istoj bini nastupiće i ultimativni “live techno” majstor Recondite, te apsolutna elektro heroina Miss Kittin. Domaću podršku pružiće im naši međunarodno priznati izvođači Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić.

NICK BATIK I LUCAS FERRO (Petak, Elektropionir)

Nick Batik i Lucas Ferro su argentinski producenti u kratkoj poseti Beogradu. Zajedno sa pariskim Youn Caroom i lokalnim herojem Lebowskim prave u Cetinjskoj veliku žurku za dž.

Što se tiče klabera, odavno su u svoje kalendare upisali Apgrade Weekend na Kališu, a evo šta se još zanimljivo dešava po gradu.

HIP HOP – REGGAE (Petak, Dorćol Platz)

Veliko Hip Hop – Reggae veče, a zvezda je poznato reggae lice, kanadski umetnik Unknown Mizery. Domaću podršku pružiće mu Hornsman Coyote, Crossroad 25 i Lord Kastro, a kao specijalni gost nastupiće i King Calypso Selectah, jedan od najstarijih domaćih predstavnika reggae zvuka. Ulaz je 200 dinara.

POSLEDNJI LETNJI 2000LATE (Petak, Barutana)

Veliki ispraćaj letnje sezone uz hitove zabavne i strane muzike s početka dvehiljaditih. “Dođite, da nam oči sevaju k’o varnice i da zajedno zapalimo Barutanu i treći put”, pozivaju organizatori, a za miks pultom čekaju vas Matija i Eva. Karte su 400 dinara.

A. Kalaba

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.