Bonton pod jorganom? O, da!

Seks je zanimljiv baš zato što možete da prekršite mnoga pravila i da isprobate nešto novo svaki put - ali to ne znači da možete da zanemarite neke osnovne smernice. Baš kao što postoje dame i džentlmeni na ulici, postoje i ispod jorgana.

24 Sata (Serbia) - - LJUBAV I SEKS - Lj. Krstić

DAME SU NA PRVOM MESTU

Nekadašnja mišljenja da džentlmen nakon obavljenog posla može da se okrene na drugu stranu i zaspi danas su prilično deplasirana. Danas je pitanje časti i lepih manira pružiti dami barem jedan orgazam i nakon njega malo nežnosti. Zašto? Zato što je postorgazmična faza kod žena sporija i odvija se postepenije nego kod muškaraca.

VODA NIJE SKUPA

Tuširanje vam oduzima pet minuta vremena - zašto biste onda legli u krevet neokupani? Naravno da svakome može da se desi da tu i tamo ne stigne da se sredi, ali to ne bi trebalo da vam uđe u naviku. Zašto vam kupanje ne bi bilo u sklopu predigre?

NE ZNAČI NE!

Lako biste mogli da se prevarite pa da pomislite da je ovo svakome jasno - ali baš i nije. Ovo zaista nije dobar potez - ako je vaš partner raspoložen za seks, staviće vam to do znanja. Ako nije, nema potrebe da isistirate.

NEMOJTE DA LAŽIRATE

Brojne žene smatraju da je oskarovski odglumljen orgazam stvar lepih manira. Kao što je slučaj sa svim obmanama u životu, ni ova ne vodi u ništa dobro. Velike su šanse da ćete, ako stalno lažirate orgazam, osećajući obavezu da nastavite tu šaradu, na kraju zaista osujetiti svaku šansu da ga doživite.

Lažiranjem orgazma osujetićete svaku šansu da ga doživite

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.