HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Dobar dan za samce; značajni kontakti sa strancima. Stresan i mučan dan; izbegavajte sukobe i konflikte. Skloni povredama, opasnostima i greškama; pažljivo. Obavezno pogledati film “Legenda o jeseni”.

BIK (21.4 - 21.5)

Dobro raspoloženi; partner vas razume, podržava i voli. Neostvarene ambicije i želje koje se jednako ponavljaju. Ne dozvolite da zdravlje trpi zbog inertnosti.

U teškim danima shvatate da ste potpuno sami.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Ne brine vas što je još jedan dan prošao tek tako. Povoljan dan za ljude koji su bez posla; uspeh u prodaji. Ništa lepše od mesa; povedite računa o zdravlju.

Pravo rešenje će se pojaviti ako gledate svoja posla.

RAK (22.6 - 22.7)

Potreban vam je dobar prijatelj; srećne prilike za samce. Dobri poslovi za privatnike, glumce i pravnike.

Nevolje u saobraćaju i komunikaciji; budite oprezni. Svakog dana nešto uradite za sebe i bićete srećni.

LAV (23.7 - 23.8)

Često radite na sopstvenu štetu; rizični potezi.

Uspeh u putevima i velikim poslovima; sreća i radost. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i igri.

Sami pronađite šta vas zabavlja i zadovoljava.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Dobre prilike za mlade ljude; sreća u školi i na putu. Nedovoljno uporni i istrajni; blaži novčani dobitak. Više uplašeni nego bolesni; osrednje zdravlje, nervoza. Potrudite se da okolina ne utiče na vaš izbor i odluke.

VAGA (24.9 - 23.10)

Divan, kreativan i obećavajuć dan; ljubavne čari. Budite vredni i nadajte se povoljnim vestima; novac. Idealan dan za odvikavanje od cigareta i poroka. Čitati laka i uzbudljiva štiva koja opuštaju i razonode.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Niste baš u zavidnoj formi; ljubavna praznina i jama. #Mislite o novcu više nego što je potrebno; dobro za put. Anksioznost i preosetljivost; kvalitetno i mirno veče. Rutina i istrajnost u svakom poslu donose rezultate.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Sreća kojoj ste dorasli; uživanja, strasti i toplina. Dinamično dan za sve one koji žive od znanja i veštine. Razne tegobe koje stoički podnosite; izdržljivost. Idealan dan da vratite dužnicima novac i platite račune.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Partner vas ne razume, a vi ste sjajni i veoma posebni. #Osrednje; loše za kladionicu, lutriju i sumnjiv posao. Promenite način ishrane, prijatelje i mislite pozitivno. Znanje ništa ne vredi ako ga ne koristite.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobar seksualni život i pozitivna ljubavna dešavanja. Ideje, slaba kolegijalnost, novac kasni, kritike od šefa. Izbegavajte kavgu, provokacije, raspravu i brzu vožnju. Čitajte knjige i budite zadovoljni.

RIBE (19.2 - 20.3)

Uvek je neko drugi kriv; vreme pokazuje da ste u pravu. Bićete bez pravih ideja; moguće prevare ili gubici. Izbegavajte uznemirujuće vesti ili trač; napetost.

Pravi trenutak da budete malo sami; otkažite nove susrete.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.