Muslin obećava dobru igru i - pobedu

Večeras će na stadionu “Rajko Mitić” Srbija videti gde je i kakve su joj šanse za plasman na Mundijal 2018. Rival “orlovima” su borbeni Irci, a ako trijumfalno krenemo u kvalifikacije - možemo se nadati Svetskom prvenstvu u Rusiji.

24 Sata (Serbia) - - SPORT - V. Ivanović

START - Prvi korak je najvažniji. To zna i selektor Srbije Slavoljub Muslin, kome će duel sa “zelenom vojskom” biti vatreno krštenje.

- Super se osećam! Uostalom, kao i svi reprezentativci. Momci su raspoloženi i slobodno mogu da kažem da jedva čekamo da meč počne. Čujem da je i interesovanje javnosti veliko. Neizmerno mi je drago zbog toga, to nam možda stvara izvestan pritisak, ali ne plašimo se, štaviše. Voleo bih da se ljudima koji nas prate odužimo na pravi način, da krenemo kvalifikacije uz dobru igru - kaže Muslin.

Upravo se taj dašak pozitivnog svuda oseća.

- Tačno je da se napravila dobra klima. Ranije je nije bilo i to je sasvim razumljivo, s obzirom na to kakvi su bili rezultati... i ne samo oni. Ponosni smo i svi osećamo divnu podršku. Verujem da smo napravili dobru podlogu za početak kvalifikacija. Igraćemo za naš narod - dodaje selektor.

Po rečima Muslina, Irci su dobro prostudirani.

- Nisu nam nepoznanica, upravo suprotno. Uradili smo ozbiljne analize. Znamo kako igraju, snažan su protivnik, veoma borben. Ali, kada vidim kakve su naši igrači i kako se ophode prema dresu Srbije, imam razloga za zadovoljstvo. Želja za

uspehom sve nas prožima i tera ka napred - zaključio je Muslin.

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović ističe da je ekipa veoma motivisana.

- Ako uspemo da prenesemo na teren ono što smo radili prethodnih sedam dana, možemo da se nadamo uspehu. Irci su možda i najteži protivnik za početak kvalifikacija, ali verujem u trijumf. Najbitnije je da na pravi način startujemo. Selektor nam je usadio u glavu da možemo da napravimo uspeh. Najveće razočaranje je period kada ne učestvujete na velikim takmičenjima, da se borite i pokažete koliko znate. Mi smo najveći krivci, ali neke stvari i dešavanja nisu zavisile od nas - kaže Ivanović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.