Buran vikend u KK Partizan: Džikić (zasada) ostaje trener

Košarkaški klub Partizan je bio u žiži javnosti tokom vikenda. Dešavanja oko Evrokupa uzburkala su strasti do tačke usijanja, kao i vest da Aleksandar Džikić razmišlja da napusti klupu Partizana.

24 Sata (Serbia) - - SPORT - V. Tegeltija

ZAPLET - Prijateljska utakmica sa ekipom Bešiktaša (83:77) ohrabrila je pristalice crno-belih. Izvojevana je pobeda protiv rivala sa kojim će se crno-beli sastati u Ligi šampiona, novi kapiten Andrić je proradio, odlično su se pokazali Birčević i Majstorović, ali...

Informacija da će ekipa FMP iz Železnika igrati Evrokup, takmičenje iz kojeg je Partizan istupio zbog pretnji da neće moći da registruje igrače, izazvala je prave tektonske poremećaje među pristalicama, ali i u menadžmentu i struci u klubu, jer Džikić, navodno, razmišlja da napusti crno-bele.

Posle slobodnog prepodneva, na večernjem treningu u subotu uz stručni štab, igrače i sportskog direktora Dragana Todorića, bili su i izvršni direktor Mlađan Šilobad, te prvi saradnik predsednika Pekovića, Milan Iskrin. Održan je sastanak sa trenerom Džikićem, koji nije davao izjave ni za jedan medij. Ni članovi rukovodstva se nisu oglašavali.

Džikić je pred početak treninga samo kratko poručio:

- Nemam komentar, pričaću kasnije kada bude vreme - poručio je iskusni stručnjak.

U klubu su odlučili da se ne oglašavaju povodom svih dešavanja oko Evrokupa dok ne bude zvaničnih informacija. I sam Džikić čeka rasplet. Njegov eventualni odlazak predstavljao bi šamar za crno-bele.

Kako potresi utiču na samu ekipu? Dok se u klubu dešavaju veliki potresi, tim vredno radi.

Crno-beli treniraju u dvorani „Ranko Žeravica“jer je finansijski dvostruko povoljnije od hale „Aleksandar Nikolić“. U toku naredne nedelje crno-beli će saopštiti i cene sezonskih karata i pustiti ih u prodaju.

Pričaće kada bude vreme: Aleksandar Džikić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.