HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Budite hrabriji i odlučniji; preskočite teške razgovore. Dobro za popravku, restauraciju, kupovinu i veći trošak. Život će vas naučiti da postoji vreme za odmor i san. Sređivanje stana i nabavka namirnica će vas opteretiti.

BIK (21.4 - 21.5)

Bolje ćete razumeti šta vam se dešava u ljubavi. Ne bacajte novac na kocku, lutriju, tombolu i slično. Dan za sport, šetnju, zdraviju ishranu; puni elana. Nekada dobri rezultati dođu mnogo kasnije.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Bolje nego što ste se potrudili; podrška i pomoć partnera. Sumnjiv odnos sa šefovima i kolegama na poslu; novac. Vaš zdravlje je vaše ogledalo; srčane smetnje i pritisak. Ne čekajte da vas drugi pohvale; budite vredni i uporni.

RAK (22.6 - 22.7)

Probleme rešavate brzo, lako i bez velikog naprezanja. Dobro za kupovinu opreme, tehnike i uređaja; dobici. Potrebno da obratite više pažnje i brinete o sebi; umor. Oplemenite svoj dom i načinite korisne promene.

LAV (23.7 - 23.8)

Previše dobro da bi bilo istinito; značajan preokret. Očekujte novac i da vas konačno neko primeti na poslu. Dan u koji donosi mir i zadovoljstvo; dobro zdravlje. Naoružajte se strpljenjem, tolerancijom i budite fini.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Radujte se što dobijate novu priliku da se život popravi. Od dinara pravite dva; budite vredni, pametni i uporni. Promenljivo zdravlje, pad energije, melanholija.

Klonite se umornih, depresivnih i potištenih ljudi.

VAGA (24.9 - 23.10)

Možete biti zadovoljni; bez stresa, molbi i žalopojki. Uspešna poslovna saradnja sa Novom Gvinejom i progres. Osnažiće vas boravak u prirodi i prijatni razgovori.

Pravi je čas da prionete na posao i radite nešto korisno.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Ljudi su vas vole i primećuju; iskoristite povoljne prilike. Dobre ideje i sretni putevi; stiže novac koji je kasnio. Dobro zdravlje, puno snage; dan za sport i razbibrigu. Razgovor o novcu i svakodnevnici vas može opteretiti.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Ostavljate utisak čoveka koji ne zna šta želi; radost. Problemi koje rešavate; dobri odnosi sa kolegama. Klonite se nevolja, velike visine i saobraćajnih gužvi. Ne postoje garancije za sutra; uzmite sve što se nudi.

JARAC (22.12 - 19.1)

Dozvoljeno je biti romantičan, posvećen i ljubazan. Dobici u krupnim poslovima; ne važi obratno. Prehlade i pad raspoloženja; dan za odmaranje. Odličan trenutak za turizam, saradnju i trgovinu.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Nećete biti zapostavljeni; posvećeni, voljeni i poštovani. Dobro za kupovinu, izdavanje, zamenu i put; nešto para. Snagu potražite u mirnim, krotkim i dobrim ljudima. Potražite pomoć od roditelja, nadređenih.

RIBE (19.2 - 20.3)

Novi kontakti, susreti i nove brige; ljubav je slepa. Uspeh u krupnim poslovima; slab dan za putovanje. Ne izdvajate dovoljno vremena za zdravlje i oporavak. Planovi vas mogu napuniti energijom i mirom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.