HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Kontakti i prepiska sa starijim i odgovornim ljudima. Interesantne ideje, velika očekivanja, bez bogatstva. Akutni problemi starijim ljudima; glavobolja i stres. Iskoristite svaki tren da naučite nešto novo i korisno.

BIK (21.4 - 21.5)

Sreća je ponekad u tuđoj svojini; blaža razočaranja. Gubici i ogovaranja; čuvajte snagu i budite vredni. Elan, snaga i vitalnost; radujte se tome i uživajte. Jačajte pozitivne stavove i razvijajte prisnost.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Bićete zadovoljni uprkos sitnim nevoljama i stresu. Novac kroz razne vidove poslovanja; manje pričajte. Ugodite svom telu, zadovoljite čula i radite šta volite. Setite se da obradujete nekoga i udovoljite drugima.

RAK (22.6 - 22.7)

Razlog za brigu i neispunjenje ljubavnih želja; stres. Uspeh u javnosti, službi, putovanju; nešto novca.

Bez bolesti i bez većih opasnosti; ugodan i miran dan. Odličan momenat za kraće putovanje i poznanstva.

LAV (23.7 - 23.8)

Poverenje, radost i sreća u braku i ozbiljnim vezama. ...Kada se čovek uzda samo u sreću ili čudo; troškovi. Radite vežbe; dobar san će vas osnažiti i preporoditi. Dobro se organizujte kako ne biste svuda kasnili.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Puni ljubavi, voljeni i respektovani; naglašene strasti. Ne trebate brinuti ako se snovi i želje ne ispune.

Bez preteranih uzbuđenja; dosada, energija i vitalnost. Oslobodite se starih i neupotrebljivih stvari koje čuvate.

VAGA (24.9 - 23.10)

Zrela ljubav i seksualnost; romantični susreti i uživanja. Ne brinuti se o tuđim poslovima; inostrani kontakti. Gurmanluk se ne isplati; želudačni problemi i brige. Potrudite se da ne pominjete tuđe živote i slabosti.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Lep provod, izlasci, odmaranje, uživanje, strast. #Prijatni poslovni kontakti, neplaćeni susreti, čekanje. Nemirni, razdražljivi i pospani; izbegavajte nasilnike. Nemojte se ljutiti na druge ukoliko se želje ne ostvaruju.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Mučni i besmisleni razgovori, teške reči, molbe i žalbe. Izbegavajte susrete sa kolegama; trnovit put do para. Sve u najboljem redu; dobro zdravlje i vitalnost. Ugledajte se na bolje, uspešnije i kvalitetnije ljude.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Druženje, zabava, razonoda i ništa konkretno od svega. #Biće i boljih dana; sitan novac od trgovine i prodaje. Energiju potražite u C vitaminu, voću i povrću.

Budite velikodušni čak i kada vam to teško pada.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Konačno ćete biti primećeni i voljeni; srećan dan. Ambicija, nametljivost, veliki apetit i slabi rezultati. Bićete zdravi, jaki, izdržljivi i otporni na bolest. Nećete imati mnogo razloga da se žalite na sudbinu.

RIBE (19.2 - 20.3)

Drugi vam ne mogu odoleti; dobar ljubavni život.

Previše gledate na sat; dan kada odlazite ranije kući. Velika, bespotrebna mentalna aktivnost, nervoza i stres. Provedite vreme sa porodicom i dragim ljudima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.