Gde su žene policajca s brda

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - M. Ljuna

„Policajac s Petlovog brda“bila je jedna od najgledanijih jugoslovenskih TV serija 1993. i 1994, a priču o Bošku Simiću, koga je igrao Ljubiša Samardžić, na savršen način su upotpunile njegove četiri bivše supruge: Svetlana Bojković, Maja Sabljić, Neda Arnerić i Milena Dravić.

VREME - Evo šta danas rade bivše Boškove žene.

Milena Dravić (Vera), najveća filmska diva Jugoslavije, najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima: „Kozara“, „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, „Rad na određeno vreme“... U martu ove godine ostala je bez supruga i takođe legendarnog glumca Dragana Nikolića. Uprkos tragediji, Milena je učestvovala u snimanju televizijske serije „Komšije“.

Suprug Svetlane Bojković (Radmila Mišić) iz stvarnog života Slavko Kruljević bio je ambasador Srbije četiri godine u Helsinkiju, a slavna glumica je najavila povratak u Beograd.

Neda Arnerić (Natalija) snimila je više od 110 filmova i odigrala preko 40 uloga u pozorištu. U maju ove godine pala je s terase svog stana na beogradskom Vračaru, a već sredinom juna zaigrala je u Zagrebačkom kazalištu mladih. Predstavom „Živećemo bolje“se posle 34 godine vratila pred hrvatsku pozorišnu publiku.

Maja Sabljić (Ana) bila je veoma aktivna tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, radila je na oko 40 projekata. Pre deceniju i po je napustila Srbiju i preselila se u Holivud. Bila je u braku s američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem do njegove smrti pre četiri godine.

Glavnu rolu serije „Policajac

s Petlovog brda“tumačio je Ljubiša Samardžić

NEDA ARNERIĆ

MAJA SABLJIĆ

MILENA DRAVIĆ

SVETLANA BOJKOVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.