SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

TRAGEDIJA - U beogradskom naselju Cerak Vinogradi Siniša Đ. (45) sinoć posle 19 sati ranio je svoju bivšu devojku Jelenu D. (38) i potom se ubio. On je sačekao Jelenu na autobuskoj stanici, zatražio od nje da uđe u automobil, a kad je ona pokušala da pobegne, ispalio je tri metka u nju. Jelena je sa Sinišom nedavno okončala vezu.

STIPENDIJE - Ostalo je još 10 dana za prijave za „Ecapital Culture Adriatic

Start Up School“stipendije, podržane od Banka Inteze.

Svi mladi ljudi koji žele da pomognu očuvanje kulturne riznice regiona kroz razvoj inovativnih startap projekata u oblasti kulture mogu se prijaviti za stipendije za školu „Ecapital Culture Adriatic Start Up School“do 15.09.2016. godine.

AVION - Svih šest putnika i članova posade malog putničkog aviona "pajper" koji se juče posle podne srušio kod mesta Katlanovo u Makedoniji poginuli su, saopštili su makedonski zvaničnici. U tom privatnom avionu s nemačkim oznakama, koji je leteo iz Treviza u Italiji za Prištinu, bilo je četvoro Italijana i dvoje državljana Kosova.

MINISTARKA - Švedsko tužilaštvo izreklo je kaznu od 4.670 dolara bivšoj ministarki za visoko obazovanje te zemlje Aidi Hadžialić zbog vožnje u alkoholisanom stanju prošlog meseca.

SUDAR - Ruski zvaničnici negirali su da je vozač koji je poginuo u sudaru u Moskvi vozio automobil Vladimira Putina.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.