Preporođena Paris stiže nam u goste

Paris Hilton stiže u Srbiju 24. septembra da bi se družila s našim poznatim ličnostima. Bogata naslednica će doći u okviru “turneje” i u Srbiji će ostati nekoliko dana, a za VIP ličnosti iz Srbije organizovaće žurku na kojoj će puštati muziku.

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Bogata naslednica donirala je hiljade bolnica i humanitarnih

organizacija

NASLEDNICA - Činjenica je da je pre nekoliko godina čuvena plavuša zauzimala veliki medijski prostor i nije bilo magazina koji nije imao neku vest o njoj. Sada, kada je rešila da pravi žurku u Beogradu, nije ista situacija. Paris kao da se primirila, mnogi su je zaboravili, a njena slava je izbledela. Deda Konrad joj je bio osnivač uspešne kompanije i lanca hotela “Hilton”. Njegova unuka je imala sve predispozicije da bude slavna. Neki smatraju da je poznata samo zahvaljujući parama koje je nasledila. Drugi tvrde da je iskoristila priliku i svoju slavu upotrebila da izgradi sopstveni imidž i vremenom postane uspešna.

Pre 10 godina Paris je imala probleme sa zakonom. Optužena da je vozila pod dejstvom droge i alkohola, bila je u kućnom pritvoru, u zatvoru, pa opet droga i alkohol... Posle toga je snimila rijaliti koji je imao lošu gledanost i otkazan je.

Ipak, kada je njena slava isparila, Paris je počela da se menja. Donirala je hiljade bolnica i humanitarnih organizacija, nastavila je da glumi u malim, nezavisnim filmovima i nema više probleme sa zakonom.

VIŠE NA WWW.24SATA.RS

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.