SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - Najnovije vesti www.24sata.rs

ŠKOLE - Fizičko vaspitanje u osnovnim i srednjim školama trebalo bi da bude zastupljeno s tri časa nedeljno, a tu bi trebalo da budu objedinjeni sadašnje fizičko vaspitanje i izborni sport, jedan je od zaključaka pedagoške konferencije „Savremene tendencije nastave fizičkog vaspitanja“.

KONKURS - Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva ICT Hub, u saradnji s Ministarstvom omladine i sporta, objavio je konkurs za preduzetnike koji žele da se oprobaju u informacionotehnološkom biznisu. Prijave traju do 26. septembra, a program će biti sproveden od oktobra 2016. do maja 2017.

INTERNET - Indija slavi čoveka po imenu Mukeš Ambani i njegovu kompaniju „Jio“. Razlog je opravdan najbogatiji Indijac obećao je besplatan internet celoj zemlji! Ambani je izjavio da će cene interneta biti toliko niske da će se internet graničiti s besplatnim, dok će brzina skidanja sadržaja biti „đavolski brza“.

NALED - Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj Srbije (NALED) obeležila je sinoć deset godina rada. Svečanosti su prisustvovali mnogi ministri Vlade Srbije, privrednici i predstavnici diplomatskog kora.

POŽAR - Veliki požar zahvatio je kasno sinoć stambenu zgradu u niškom naselju Rasadnik. Vatrogasci su uspeli da spasu staricu koja živi na poslednjem spratu.

SAČEKUŠA - Nepoznati mladić teško je ranjen sinoć u sačekuši u novosadskom naselju Grbavica. Policija je tragala za napadačima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.