Kostić: Zaslužićemo veću podršku naroda

24 Sata (Serbia) - - SPORT - S. Marjanović

Krilni napadač reprezentacije Srbije Filip Kostić odlično je odigrao na startu kvalifikacija za SP 2018. protiv Republike Irske (2:2). Kostić je postigao gol, nad njim je napravljen faul za penal, ali i pored toga fudbaler Hamburgera skromno zasluge (i kritike) pripisuje timu.

REMI - Delimično smo ispunili dogovor sa selektorom Muslinom. Bilo je tu i loših stvari, ali daleko od toga da je toliko loše kao što su neki predstavili. Ovo je start kvalifikacija, ima još mnogo vremena i verujem da ćemo se plasirati u Rusiji. Nije baš ni dobro što je naša grupa izjednačena, nema nekog izrazitog favorita, pa je sve moguće - kaže Kostić.

Srpski navijači godinama su razočarani u fudbalsku reprezentaciju pa zbog toga ne čudi što ni bodom protiv Iraca nisu baš najzadovoljniji.

- Iskreno, baš me briga šta ko misli i priča za nas jer dajemo sve od sebe. Ja nikada neću reći da sam bio najbolji jer, verujte mi, svako ko je u reprezentaciji daje svoj maksimum

na terenu. Nema govora o tome niti treba da postoji sumnja. Nekom je lošiji dan, nekome bolji, ali u reprezentaciji niko ne otaljava posao - izričit je Kostić.

Kostićevu skromnost najbolje opisuje i to što je tokom razgovora rekao “ako me selektor pozove za naredne utakmice”...

- Imamo dobru ekipu. Šta da radimo, nismo imali ni sreće protiv Irske. Mogli smo i da pobedimo, ali trudićemo se da bude bolje. I ja ću dati sve od sebe da za sledeće mečeve, ako me selektor pozove - kaže 23-godišnji napadač.

Sablasno prazna “Marakana” možda je i najlošiji utisak duela sa Republikom Irskom.

- Nisam bio nezadovoljan iako je bilo malo ljudi. Treba da zaslužimo podršku publike dobrim igrama i mislim da smo na pravom putu. Jednu reprezentaciju imamo i potrebna joj je podrška - poručuje Kostić.

Baš me briga ko šta priča, dajemo sve od sebe: Filip Kostić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.