HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Dan počinje veoma dobro i završava se nešto slabije. Mogući su izdaci, kvarovi tehnike i novčani gubici. Izbegavati hleb i testenine; moguće su želudačne smetnje. Ako želite da znate budućnost, pogledajte kakvi ste sada.

BIK (21.4 - 21.5)

Izbegavajte neozbiljne i problematične ljude; prepreke. Gubici u igrama na sreću ili kladionicama; čuvajte novac. Bićete zdravi, jaki, izdržljivi i otporni na bolest. Ne uzdajte se u pomoć, protekciju i povišicu.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Vreme ćete provesti s voljenom osobom bez većih okršaja. Problemi na poslu, nepredvidive okolnosti, tužan epilog. Potreba za prisnim razgovorom i bliskošću; prehlada. U nekim danima nam niko ne može pomoći i posavetovati.

RAK (22.6 - 22.7)

Edukativan TV program će oslabiti ljubavnu sreću.

Jedan sasvim običan dan; skupoća i snalaženje u životu. Moguće povrede na radu; budite oprezni i vodite računa. Sve što mislite odraziće se na vaše zdravlje i uspeh.

LAV (23.7 - 23.8)

Susreti i pažnja starijih, uspešnih i zauzetih osoba. Povoljno za trgovinu, trampu i razmenu; uspeh u školi. Slabi međuljudski odnosi, te brige i stres oko toga. Pročitajte knjigu „Kaluđer koji je prodao svoj ferari“.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Uprkos svemu, bićete vedri, pozitivni i zadovoljni.

Slab dan za put, kupovinu, predavanje ili prezentaciju. Radite vežbe; dobar san će vas osnažiti i preporoditi. U dokolici pogledati film "The hurricane”.

VAGA (24.9 - 23.10)

Sniženi i oslabljeni u svim poljima života; biće bolje. Najveći rizik je ne činiti ništa i ne raditi ništa. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi. Naučite da uvek brzo ustanete nakon životnog pada.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Nežno zdravlje i slabo raspoloženje utiču na kvalitet veze. #Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi. Dan provedite s ljudima koji leče svojim prisustvom. Uzdati se u vlastite snage, a manje u čuda i brzi preokret.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Susreti sa komplikovanim, nervoznim i nesigurnim ljudima. Uspeh kroz kontakte, marketing i putovanja; radovanje. Osetljivi hronični bolesnici i starije osobe; pad snage. Pokušajte da stresni uslovi života ne utiču na rasuđivanje.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Razne životne neugodnosti koje dobro i stoički podnosite. #Ništa se posebno neće dogoditi; dan bez većeg bogatstva. Bez ozbiljnijih problema, bez molbi, žalbi i pritužbi. Potrudite se da dobro podnosite sve što se dešava.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Dobra prilika da naučite nešto novo o svom partneru. Poslovni problemi i rasipništvo; sreća u nesreći.

Tegobe uzrokovane nezdravim životom i hroničnim stresom. Lepe stvari su često male i na prvi pogled skrivene.

RIBE (19.2 - 20.3)

Novi kontakti koji raspaljuju maštu i slabašno telo. Izbegavati poslovni avanturizam, pozajmicu i kupovinu. Neosnovane brige; dan za namirnice bogate vitaminom B. Pomoć stiže od dragih ljudi, prijatelja i rodbine.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.