Diva alternative zvezda vikenda

Koncert “Cat Power” biće ovog vikenda glavna poslastica za ljubitelje alternative i amerikana zvuka, dok će oni koji vole neke druge muzičke fazone otvoriti prvi Gradorama vikend, đuskati sa “srećnim ljudima”, slaviti sa Couple up ekipom...

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - A. Kalaba

Koncert Cat Power biće glavna poslastica za ljubitelje amerikana zvuka. Ostali će imati priliku da otvore prvi Gradorama vikend, đuskaju sa “srećnim ljudima” ili slave sa Couple up ekipom.

GRADORAMA

Petak-subota, KC Grad

Prvi Gradorama vikend otvoriće Marčelo i Napeti quintet pod otvorenim nebom (karte su 800 dinara), a žurka se nastavlja u unutrašnjem prostoru uz bitove Mystic Stylez ekipe (za one koji dolaze i na koncert je besplatno, za ostale 300 dinara). Gradorama se nastavlja u subotu od 18 sati matineom u bašti - centralni događaj će biti oslikavanje prvog Gradorama totema. Program zatvaraju Tijana T, Kristijan Molnar i Vlada Janjić. Ulaz za matine je besplatan, a karte za “closing party” su 300 dinara do ponoći i 400 nakon ponoći.

HAPPY PEOPLE

Subota, Barutana

Happy people pravi veliku Serious fun žurku - Goya, DJ Marko Vuković, Lale i Petar Cvetković kockaju setove koji će držati densflor vrućim do sitnih sati. Ulaz je besplatan do 00.30.

KOOLADE

Petak, Elektropionir

Koolade je institucija regionalnog hip-hopa. Podrška su Mystee i Aldes. Cena karte je 300 dinara nakon ponoći.

DANAGA

Subota, Drugstore

Danaga, zvezda rumunske underground scene gostovaće na Secret Garden Closing žurci. Domaća podrška biće MKDSL, Aytac Aybak i mladi sastav Chorbika. Karte su do ponoći 200, posle ponoći 300 dinara.

CAT POWER

Nedelja, Dom omladine

Cat Power, jedna od najboljih autorki alternativne muzike i pionirka Amerikana žanra, dolazi po prvi put u Srbiju. “Mislim da je većina ljudi koja dolazi na moje koncerte publika koja dobro poznaje moje stvaralaštvo, pa pretpostavljam da će tako biti i u Beogradu. Veoma sam uzbuđena i prilično nervozna”, kaže umetnica čiji je jedinstven senzualan glas zaveo svakog ko ga je jednom čuo. Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.500 dinara, a ukoliko ih preostane na dan koncerta, cena će iznositi 2.000 dinara.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.