Kejti Holms potpisala ugovor sa đavolom

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov llll

Tačke ugovora koji je Kejti Holms potpisala da bi se razvela od Toma Kruza su dno dna.

JAVNOST - Kejti je 2012. toliko želela da se što pre razvede da je pristala da se obaveže na neke stvari zbog kojih i dan-danas živi u ilegali. Radar Online piše da je Kejti pristala da pet godina nakon razvoda živi po pravilima Toma Kruza.

Po ugovoru koji je potpisala 2012. ona je pristala da se ne pojavljuje u javnosti sa bilo kojim muškarcem, a ne sme javno da govori ni o sajentologiji ni o tome kakva je Tom osoba.

Njoj je dozvoljeno da se viđa sa muškarcima, ali u tajnosti, a svaki dečko kog bude imala ne sme ni da se približi njenoj i Tomovoj ćerki Suri.

Sada je logično što njena veza sa glumcem Džejmijem

Foksom traje već tri godine, a niko nije imao pojma da su zajedno. Šuškanja da su se verili su oboje demantovali, ali da li je zaista tako ili je to sakrivanje zbog straha od Toma, saznaćemo verovatno 2017. godine, kada ističe rok od pet godina zabrane na koju je Kejti Holms

pristala svojim potpisom.

Pošto su viđeni zajedno na koncertu Barbre Strajsend, njihove fotografije ipak nisu izašle u javnosti jer je obezbeđenje to sprečilo. I ako se pitate kako neko može tako da živi, evo još jednog detalja. U vreme razvoda glumica je od Toma dobila 4,8 miliona dolara na ime brige o detetu, plus pet miliona za sebe.

Kejti je potpisala da 5 godina živi po Tomovim pravilima

DŽEJMI FOKS

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.