HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Stresan dan sa srećnim ishodom; učite na svojim greškama. Ne bacajte novac na kocku, lutriju, tombolu i srećkice. Uglavnom dobro; problemi u saobraćaju i sitne brige.

Dan za kupovinu, trgovinu, iznajmljivanje i prodaju.

BIK (21.4 - 21.5)

Srećne okolnosti kojima se niste nadali; radost i uživanje. Mogućnost da potrošite svoju ušteđevinu; pažljivo. Ne preterujte u zabavi; pad imuniteta, slabost i kriza. Pokušajte da manje brinete, a više radite na sebi.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Srećno u svakom smislu; prilika da se život popravi. Zarada kroz medicinu, farmaciju i trgovinu; dobro za put. Problem srca ili kičmenog stuba kod starih osoba. Ispunite dan radošću, smislom i željom za napretkom.

RAK (22.6 - 22.7)

Dan pun pozitivnih dešavanja, susreta i kontakata; radost. Ugodno poslovno okruženje; uspeh u trgovini i razmeni. Bez dramatičnih i teških situacija; dobro zdravlje.

Bez specijalnih poteza i efekata; samo mirno i polako.

LAV (23.7 - 23.8)

Nekada koristan razgovor može zbližiti zaljubljene dušice. Problemi koje uspešno rešavate; dobri odnosi s kolegama. Uspešno ćete se oporaviti ukoliko je bilo kakvih tegoba. Trenutak za porodična okupljanja i sedeljke; uživajte.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Uznemirujuće vesti koje se završavaju povoljno po vas. Neobična dešavanja; uspeh putnicima i predavačima. Potrudite se da što manje jedete; problemi varenja. Pročitajte knjigu „Mati“od Perl Bak i uživajte.

VAGA (24.9 - 23.10)

Moguća su ljubavna razočaranja, brige i nerazumevanje. Nešto malo novca da se dobro osećate; povoljne prilike. Dobro zdravlje, puno snage; dan za sport i razbibrigu. Novac ljude kvari, ali vas gotovo nikada.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Ukoliko ste sami smeši se sreća; dobre ljubavne prilike. #Novac će kasniti, a kolege vas neće najbolje razumeti. Vreme provedite na svežem vazduhu i daleko od ostalih. Teško je poverovati da sve više i više napredujete.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Ljupki, zaljubljeni, vedri; sreća neiskusnim parovima. Mogući sukobi sa šefovima i nadređenima; slabo za puteve. Dan koji donosi mir i zadovoljstvo; dobro zdravlje.

Dan za sređivanje stana, servis i popravku aparata.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Sreća u kućnoj atmosferi i intimnosti; dan za sedeljku. #Momenat kada ništa ne polazi za rukom; napravite pauzu. Dan za sport, šetnju, zdraviju ishranu; puni energije. Povoljan dan za kupovinu telefona i polovne tehnike.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Ukoliko je bilo problema u prošlosti, sledi razrešenje. Očekujte novac koji je obećan ili odavno kasni; preokret. Sasvim solidno zdravlje; dobro ćete podnositi ostale. Provedite vreme povučeni i izolovani; lek u tišini.

RIBE (19.2 - 20.3)

Ne može bolje; harmoničan, idiličan i prazničan dan. Sukobi s autoritetima; dobro za put i pokretanje posla. Potrudite se da vas ne ophrvaju teške i depresivne misli. Ne dozvolite da hrana uvek bude pravo rešenje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.