Ivana na Terazijama letela do rekorda!

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА -

Za nju granice ne postoje! Ivana Španović je čarobno završila sezonu i postavila novi državni najbolji rezultat - 7,10 metara.

Za nju granice ne postoje! Ivana Španović je čarobno završila sezonu i postavila novi državni najbolji rezultat - 7,10 metara.

CARICA - Terazije, juče oko 15.30. Ivana je sve oduševila i postavila novi državni rekord u centru Beograda, na takmičenju održanom u sklopu promocije dvoranskog šampionata Evrope koje će se naredne godine održati u glavnom gradu Srbije.

- Nisam znala šta da očekujem jer svi volimo nedeljom da se odmaramo. Oduševljena sam atmosferom na Terazijama i hvala svima od srca na neverovatnoj podršci. Skočila sam lični rekord kada nisam bila ni svesna da to mogu da uradim. Publika me je vodila ka tome. Bio je ovo događaj za pamćenje i sigurno da mi je dodatni motiv za narednu sezonu. Sjajan kraj neverovatne godine - rekla je naša atletska kraljica, koja je imala i skokove od 7,03, 6,97, 6,83, 6,80 i 6,74 metra. Drugo mesto je zauzela Džasmin Sojers (6,56), a treće Erika Jarder (6,21).

Na zaletištu za Ivanu Španović, u akciji "Blica", okušali su se i Bojan Perić, glumac, Dimitrije Filipović, hokejaš, i novinarka "Blica" i "24 sata" Jelena Medić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.