Ponuda stanarima: Lift na 60 rata

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

UGOVOR JP „Gradsko stambeno“od 1. oktobra nudi Beograđanima mogućnost kupovine novih liftova na pet godina, odnosno

60 mesečnih rata. Takav model plaćanja biće primenjen i na dotrajale krovove i fasade. - Ugovor na pet godina sa našim preduzećem moći će da potpišu i zgrade koje nisu u našem sistemu, odnosno sa kojima nemamo potpisan ugovor o tekućem održavanju.

Profesionalnim naporima i zalaganjem naših majstora uspevali smo da oko 6.500 liftova do sada održavamo u stanju bezbednom za rad, iako je prosečna starost pomenutih liftova skoro punu

41 godinu. Osim toga, u mnoge krovove i fasade decenijama stanari kao vlasnici svih zajedničkih delova zgrade nisu ulagali nijedan dinar, što je rezultiralo brojnim krovovima koji prokišnjavaju i fasadama čiji delovi otpadaju. Do sada smo imali mogućnost da stanarima ponudimo otplatu investicionih radova na do 24 mesečne rate bez kamate. Od 1. oktobra sugrađani će imati mogućnost da velike investicione radove umesto na 24, otplaćuju na 60 mesečnih rata. Nadamo se da će to doprineti prihvatanju naših ponuda u znatno većem procentu, što će značiti i novije liftove, krovove i fasade, a samim tim i bezbedniji i lepši Beograd. Sve potrebne informacije stanari mogu dobiti pozivom na naš besplatan broj 0800/200-011. Takođe, Predsednici skupština stanara upravo putem pomenutog telefonskog broja mogu izvršiti i prijavu svoje zgrade, ili putem slanja zahteva na mejl novilift@stambeno.com - kaže direktor preduzeća Nikola Kovačević.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.