HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA -

OVAN (21.3 - 20.4)

Dan za razgovor, analizu i komplikovanje života. Ne trebate tražiti povišicu niti se oslanjati na druge. Povedite računa o ishrani; stomačne tegobe i nervoza. Danas će pomoći ukoliko ste skromni i nenametljivi.

BIK (21.4 - 21.5)

Koliko god da se trudite, sve će ostati po starom. Vodite računa da isticanjem ne privučete ljubav kolega. Bićete osetljivi i nežni na promenu vremena i pritiska. Nemojte ništa da menjate; samo nastavite tako.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Srećne prilike za samce, romantične i poetične duše.

Dobri poslovni momenti za privatnike, pravnike i zanatlije. Nevolje u saobraćaju i komunikaciji; budite oprezni.

Vi ste dobri i sjajni, a drugi to ne vide i ne nagrađuju.

RAK (22.6 - 22.7)

Očekuje vas pristojan ljubavni život bez nevolja.

Vaše sposobnosti zadaju ozbiljne glavobolje drugima. Dobro ste raspoloženi; dan za uživanje i razbibrigu. Svako neka gleda svoja posla.

LAV (23.7 - 23.8)

Nećete biti zapostavljeni; posvećeni, voljeni i poštovani. Jedan običan dan na poslu; brige oko svega i svačega. Moguće povrede na radu; budite oprezni i vodite računa. Šetnja i fizičke aktivnosti mogu dosta da pomognu.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Ljubavne prilike na poslu; simpatije visprenih kolega. Dinamičan dan u kom se otvaraju mnoga vrata.

Čuvajte i štedite snagu; napor i dodatno naprezanje. Ukoliko ste nespokojni i neodlučni - neka ostane tako.

VAGA (24.9 - 23.10)

Bilo je i mnogo boljih dana; ljubavna praznina i pauza. Mislite o novcu više nego što je potrebno; dobro za put. Anksioznost i preosetljivost; kvalitetno i ugodno veče. Sve što radite je dobro i kvalitetno.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Možete ponovo sresti ljude iz prošlosti; ugodne vesti. #Velika iščekivanja i polovični dobici; veći trošak. Solidno zdravlje i dobar apetit; izbegavajte cigarete. Važan je kvalitet života, a ne koliko dugo živite.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Značajno komplikujete postojeću situaciju; sušni dani. Radite bez volje, poleta i entuzijazma; plata je slična. Uprkos lošim prognozama, zdravlje je dobro i jako. Ustanite sa dobrom mišlju i takvi idite na počinak.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Nova poznanstva ne menjaju trenutnu situaciju. #Zarada od starih stvari; dobro vreme za prodaju stanova. Preporučljiva je lagana šetnja po prirodi, mir i tišina. Dogodi se da dobri rezultati dođu mnogo kasnije.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Svima pomažete i dajete savete, a u ljubavi vam slabo ide. Otaljavate poslove, bez ambicije i dosta spor napredak. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi.

Niko vas neće pohvaliti, što je danas normalna stvar.

RIBE (19.2 - 20.3)

Napet odnos sa srećnim završetkom; ugodno popodne. Od dinara pravite dva; budite vredni, pametni i uporni. Snagu potražite u svežim i kvalitetnim namirnicama. Dan u kome ne treba misliti kuda ide vaš život.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.