HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Bez većeg sukoba i stresa; nešto bolji ljubavni život. Naporan dan sa srećnim ishodom; uspeh u ugostiteljstvu. U zdravom duhu zdravo telo; bez slatkiša i jake hrane. Idealan dan za provod, izlaske, druženje i zabavu.

BIK (21.4 - 21.5)

Bićete u prilici da pokažete najbolji deo sebe; radost. Blaži prosperitet, kupovina, sitna, slučajna zarada. Moguća glavobolja i potištenost; unesite više tečnosti. Najbolje je da se ne dokazujete i ističete previše.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Čovek je potreban čoveku; dužnost i odgovornost.

Lep odnos na poslu, prijatna iskustva i veći troškovi. Uzdržavajte se jake, kalorične i začinjene hrane.

Povoljan tren za kraće putovanje i kontakte sa strancima.

RAK (22.6 - 22.7)

Bićete u prilici da se razvijate u svim pravcima; sreća.

Teško do zarade; uspeh agentima, pravnicima i trgovcima. Budite oprezni u saobraćaju i radu sa mašinama. Iznenadna dešavanja, kvarovi i baksuzluci umanjuju sreću.

LAV (23.7 - 23.8)

Bolje nego što ste planirali; vesti koje greju i krepe dušu. Pedantni i dobri u poslu; sitne premije, pohvale i novac. Dobro fizičko i psihičko zdravlje, snaga i vitalnost. Možete se osloniti na porodicu i na pomoć starijih žena.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Nemojte se previše iznenaditi ako vas proglase krivim. Povoljan dan za ljude bez posla; uspeh u maloprodaji. Poštedite svoje telo mesa, mesnih prerađevina i hleba. Osnažiće vas kontakti sa mladim ljudima ili rođacima.

VAGA (24.9 - 23.10)

Naivne priče kojima postižete slabe rezultate; dosada. Uspešne konsultacije i poslovi; sitan novac, dobici. Problemi vezani za nepravilnu ishranu, brige i stres. Ne tražite savet od onih koji žive loše i stresno.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

<Sloga, pažnja, ljubav i naglašene strasti; novi susreti. #Neostvarene ambicije, promašeni poslovi, veći rizik. Pasivnost je uzrok mnogih bolesti i čovekovih problema. Klonite se avanturizma i megalomanskih planova.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Slab dan za sve one željne rizika i paralelnih veza. Srećnije nego obično; moguć napredak i poboljšanje. Dobro, stabilno i bez većih zdravstvenih problema. Naučite da odmarate, mirujete i gledate svoja posla.

JARAC (22.12 - 19.1)

<Naučićete da je lepo i korisno biti pošten; dan za razvoj. #Dan za privatnike, preduzimljive, hrabre i uporne. Čelično zdravlje, dobra kondicija, vitalnost, sport.

Sreća dolazi sa partnerom i poslovnim saradnicima.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Mnogo novih kontakata i preokreta; srećne i lepe vesti. Bez pravih uzbuđenja; manji trošak, kupovina, prodaja. Breme života i blaže tegobe koje stoički podnosite. Ne gledajte kako drugi žive, jer od toga nema koristi.

RIBE (19.2 - 20.3)

Solidan ljubavni i seksualni život; dobro na više načina. Uspeh u putevima i poslovima; nepotrebni troškovi. Zdravlje potražite u razgovorima, druženju i sedeljkama. Povoljan momenat za učenje stranih jezika.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.