SMS VESTI

24 Sata (Serbia) - - ET / EKONOMIJA -

CIKLON - Jevto Jevtić (33), vođa navijača FK Zemun, poznatijih kao „Taurunum bojs“, bio je vođa kriminalne grupe koja je iz Južne Amerike na tržište Nemačke, ali i Srbije, prošvercovala 303 kilograma kokaina. U okviru policijske akcije „Ciklon“, širom Srbije su se iza rešetaka našle 123 osobe osumnjičene za razne vrste krivičnih dela.

BELI - Pre nešto više od nedelju dana, partijski drugovi su u prepunoj kafani ispratili Luku Maksimovića, mnogo poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, lidera pokreta “Sarmu probo nisi” (SNP), na studije u Čikago, a on se iz daleke Amerike vratio posle samo nekoliko dana!

Kako je saopštio na svojoj Fejsbuk stranici, “Imigraciono ga je bez obrazloženja vratilo nazad”.

POMOĆ - Mukadesi Rušević Bogućanin, majci dve devojčice iz sela Baćica kraj Tutina, hitno je potrebna transplantacija bubrega u Turskoj da bi preživela, ali njeni roditelji nemaju 28.000 evra za operaciju.

PRIMIRJE - Izaslanik UN za Siriju Stafan de Mistura pohvalio je to što je "znatno opalo nasilje" u toj zemlji nešto više od 24 sata nakon objave primirja.

VLADA - Novu hrvatsku Vladu, po svemu sudeći, formiraće

HDZ i Most. Sa jučerašnjeg sastanka Andrej Plenković i Božo Petrov izašli su zadovoljni, a novi pregovori zakazani su za ponedeljak.

TRAGEDIJA - Radnik Aerodroma "Nikola Tesla" S. S., koji je teško povređen tokom tehničkog pregleda jednog od avio-mostova, preminuo je juče.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.