Milionske bahanalije Sandre i Andreja

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - I. Stojanov

Kada je jahta Andreja i Sandre Meljničenko, koja vredi 225 miliona funti, uplovila u London, most se podigao i prolaznici su ostali bez daha. Britanski mediji su momentalno napisali priču o glamuroznom stilu života para, gde je jahta samo vrh ledenog brega.

TROŠENJE - Bogatstvo Andreja i Sandre je procenjeno na 8,5 milijardi funti. Par ne krije da uživa u trošenju novca na najekstravagantnije načine koje možete da zamislite. Kada samo žele da se prevezu od tačke A do tačke B, Sandra i Andrej koriste svoj „boing“, a kada su na zemlji, uglavnom se voze „bentlijem“, čija je cena 200.000 funti.

Iako vole da putuju, imaju čitavu kolekciju nekretnina. U Londonu je ruski tajkun još 2002. kupio kuću za 2,9 miliona funti, ali u Engleskoj poseduje i imanje od 35 ari i omanji dvorac. Tu su vrtovi, parkovi i šuma, posebna građevina u kojoj su SPA, bazen i kuća za osoblje.

Od kada su se 2005. venčali, Sandra i Andrej su pravili brojne žurke na kojima su nastupale zvezde dostojne najboljih muzičkih festivala.

- Jahta je idealna za žurke i uvek se radujemo svakoj sledećoj prilici - rekla je Aleksandra za „Harper’s Bazaar“.

Baš tako su proslavili trogodišnjicu braka, a pevao im je Leni Kravic. Tri godine kasnije, reper Snup

Dog je zabavljao goste u posebno napravljenoj disko prostoriji na jahti. Sandra, bivša modelsica, uvek nadzire dizajniranje i sređivanje njihovih nekretnina, a kako pišu britanski mediji, investirala je u nekretnine i u Beogradu i majci je kupila stan.

Tu je i vila u južnoj Francuskoj koja vredi oko 100 miliona funti. Komšija im je Roman Abramovič, kao i porodica

Hajneken.

VIŠE NA WWW.24SATA.RS

U DRUŠTVU SA ŠERON STOUN

UDOBNOST PRE SVEGA: PREKOOKEANSKA JAHTICA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.