HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - VAŠ LIČNI ASTROLOG Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21.3 - 20.4)

Rutina i dosada neće osnažiti i ojačati vašu vezu; brige. Slab dan za put, kupovinu, predavanje ili prezentaciju. Bez ozbiljnijih problema, bez molbi, žalbi i pritužbi.

Ako je nešto krupno i veliko, ne znači da je dobro.

BIK (21.4 - 21.5)

Nešto više strasti i seksa nego obično; dan za opuštanje. Nekada je potrebno rizikovati u životu; dobri potezi. Izbegavati hleb i testeninu; moguće su želudačne smetnje. Neka ovaj dan bude za izmirenje, oproštaj i druženje.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Razne životne neugodnosti; nešto kvalitetnije popodne. Problemi na poslu, nepredvidive okolnosti, srećan kraj. Neosnovane brige; dan za namirnice bogate vitaminom A. Sve što mislite odraziće se na vaše zdravlje i uspeh.

RAK (22.6 - 22.7)

Ne postoji razlog za sumnju i ljubomoru; dobri kontakti. Ništa se posebno neće dogoditi; dan bez većeg bogatstva. Radite vežbe; dobar san će vas osnažiti i preporoditi.

Dan za novi poslovni početak ili nove radne pobede.

LAV (23.7 - 23.8)

Kontakti sa ozbiljnim osobama ili upoznavanje na poslu. Izbegavati poslovni avanturizam, pozajmicu i kupovinu. Potreba za prisnim razgovorom i bliskošću; prehlada. Idealan dan za zdrav život, sport, šetnju i rekreaciju.

DEVICA (24.8 - 23.9)

Posebno dobar i zanimljiv dan; uspeh na svim poljima. Poslovni problemi i rasipništvo; nove vesti iz daljine. Tegobe uzrokovane nezdravim životom i stresom.

Šta god da vam se dešava, ne krivite druge zbog toga.

VAGA (24.9 - 23.10)

Dobra prilika da se iskupite za stare greške i propuste. Povoljne prilike za putnike, trgovce i menadžere; uspeh. Stres koji bi mogao slabo uticati na zdravlje i kondiciju. Dan u kojem je dozvoljeno biti iskren i odgovoran.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Avanture, ljubavno zadovoljstvo i loš završetak dana. Uspeh na poslovnom planu; dobre vesti, ortački poslovi. Dan provedite sa ljudima koji leče svojim prisustvom. Potrudite se da živite što jednostavnije i što bolje.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Susreti sa starijim, situiranim osobama; pomoć u nevolji. Jedan sasvim običan dan; skupoća i snalaženje u životu. Osetljivi hronični bolesnici i starije osobe; pad snage. Nema boljeg lekara od vernog prijatelja i voljene osobe.

JARAC (22.12 - 19.1)

Susreti i pažnja starijih, uspešnih i zauzetih osoba. Povoljno za trgovinu, trampu i razmenu; uspeh u školi. Bićete zdravi, jaki, izdržljivi i otporni na bolest.

U nekim danima se učimo strpljenju i toleranciji.

VODOLIJA (20.1 - 18.2)

Susreti sa komplikovanim, nervoznim i nesigurnim ljudima. Veći izdaci nego prihodi; dobro za iznajmljivanje stanova. Moguće povrede na radu; budite oprezni i vodite računa. Šta god to bilo, dozvolite i priuštite stvari koje volite.

RIBE (19.2 - 20.3)

Dobra prilika da naučite nešto novo o sebi i partneru. Prilika da vam se posreći; sitniš koji popravlja život. Osnažiće vas šetnja pored vode i boravak u prirodi. Naučite da brzo ustanete nakon razočaranja i gubitka.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.