Volej Leonarda za preokret sezone

24 Sata (Serbia) - - НАСЛОВНА СТРАНА - M. Rangelov

Pogodak kojim je Brazilac Leonardo doneo trijumf Partizanu u 152. večitom derbiju protiv Crvene zvezde može da predstavlja prekretnicu za crnobele.

Pogodak ko doneo triju derbiju prot predstavlja bele. Svoje sezone.

DERBI - Posle eli nacije iz Evrope, puno bu ali i činjenica da njihov kl ne može da dobije predse nika i upravu, pobeda n večitim rivalom bar nakr ko je pristalicama crno-be skrenula misli sa objektivn problema.

- Sada možemo mirno radimo i spremamo se za n stavak sezone. Najbitnije je smo pobedili, mnogo je lak na minus šest. Jeste sezo duga, ali ovo je pravi podst za nas - rekao je Partizan debitant na večitom derb Uroš Đurđević.

I pored toga što nije d gol, mladi reprezentativ je bio konstantna pretnja mrežu rivala.

- Imao sam dve dob prilike u prvom po vremenu, posle s pogodio i prečku. ove tačke gledišta n ni bitno, važan je samo tri

Igram motivisano protiv svakog tima. Da li je reč o Zvezdi ili Borcu zaista je nebitno. Uvek dajem maksimum, a golovi će doći. Siguran sam... - rekao je Đurđević.

Želeli su pobedu po svaku cenu crno-beli. Heroj Leonardo i Nemanja Mihajlović su čak razmenili i teške reči na poluvremenu.

- Sve je to normalno u fudbalu. Želeli smo da pobedimo i to je ono najvažnije. Ovo je gol za klub, “grobare” i moju porodicu - poručio je Brazilac.

Važnu ulogu na derbiju imao je i Miroslav Vulićević. Do ulaska Saše Ilića kapitenska traka je bila na ruci desnog beka.

- Ja sam samo nosač trake, zna se ko je kapiten. Bilo je važno da slavimo, Zvezdina prednost nije bila mala. Mislim da nije moglo slađe od ovoga. Ne postoji ništa lepše nego da najvećeg rivala pobediš golom u samoj završnici susreta - rekao je Vulićević.

Bilo je mnogo promašaja u prelaznim rokovima, ali izgleda da je Partizan sa Leonardom i Evertonom pogodio pravo u metu. Dok je Leonardo doneo trijumf, Everton je pokrio svaki pedalj terena.

Trenutak odluke: Leonardo postiže jedini gol na derbiju u 89. minutu

Božinov pokupio Mažićeve kartone i pokazao mu crveni

SLAVLJE U SVLAČIONICI

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.