Da crkneš od smeha

Šesti međunarodni festival stendap komedije u Beogradu - StandUpFest 2016 - biće održan od 6. do 9. oktobra u Dvorani Doma sindikata i klubu komedije „Ben Akiba“.

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - I. Stojanov

FESTIVAL - Glavni program odvija se 7. i 8. oktobra u Velikoj dvorani Doma sindikata, dok je za prateći program 6. i 9. oktobra rezervisan klub „Ben Akiba“. Kao i svake godine, na festivalu učestvuju neki od najboljih komičara iz Srbije i regiona, s novim, neizvođenim nastupima.

Prvog dana festivala u klubu komedije „Ben Akiba“održaće se Otvoreni mikrofon za sve koji žele da se bave stendap komedijom. Ovo je jubilarni, 10. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs. Prvi je održan 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i stalni je član prve petorke Standup.rsa, u kojoj su Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Nikola Silić.

Potragom za novim kolegama festival se otvara, a onda se prelazi u Dom sindikata, gde nastupaju komičari koji pune sale širom regiona. Međunarodno veče, 8. oktobra, na programu ima dve najbolje komičarke iz Hrvatske i Slovenije, ali i gosta iz

Velike Britanije.

Cene ulaznica kreću se od 150 do

1.000 dinara.

MARINA ORSAG Cene ulaznica kreću se od 150 do 1.000 dinara. Više na www.24sata.rs

SAŠKO KOZEV

SRĐAN DINČIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.