Ona je vitka i - nije gladna

Njen jelovnik je mnoge iznenadio. Zgodna američka manekenka Điđi Hadid (21) savršeno vitko telo i dobro zdravlje ne održava besmislenim izgladnjivanjem - naprotiv, ona baš voli da jede.

24 Sata (Serbia) - - ZDRAV ŽIVOT - Lj. Krstić

MENI - Iskreno uživa u hrani, i to ne samo dijetalnoj, i zato se trudi da svaki dan ishranu izbalansira tako da može da pojede i nešto nevaljalo.

Međutim, ovo je priča koju ćete čuti od svake manekenke koju pitaju šta jede. Điđi je rešila da ode korak dalje i iskreno s čitaocima „Harper’s Bazaara“podeli svoj dnevni meni.

- Ustajem oko 7 ujutru i najpre doručkujem ili popijem kafu. Živim u blizini restorana brze hrane, pa pojedem obično kajganu, slaninu i tost. Uvek popijem sok od narandže i kafu uz doručak - kaže Điđi.

Kad ne ide u restoran, manekenka sama sebi spremi kajganu i tost jer joj je to nalakše, a dugo je drži sitom. Ali na njene navike u ishrani je uticao i dečko Zejn Malik.

- Moj dečko je Britanac i navikao me je da jedem pasulj za doručak, tako da to sad često jedem - kaže ona.

Odmah nakon doručka ide u teretanu, a kad ogladni, počasti se dobrim obrokom.

- Moj lični moto je „Jedi zdravo da ostaneš fit, ali pojedi hamburger da ostaneš normalan“. Tako da, ako sam u tom raspoloženju, odem na pljeskavicu za ručak - iskrena je Điđi.

Ako pak želi tog dana da se hrani zdravo, najčešće jede salatu s rukolom, za koju kaže da je toliko dobra da bi je jela svaki dan.

Sad sledi najveće iznenađenje: popodnevna užina joj je najćešće sladoled ili pita, međutim, nedavno su zatvorili njenu omiljenu poslastičarnicu, gde je svraćala svakog dana posle teretane.

- Skoro da sam zaplakala zbog toga. Zato sada jedem sladoled na putu do kuće - kaže Điđi.

Za večeru najčešće ide na suši s prijateljima ili ostane kod kuće s dečkom, kuva i gleda film. Hamburgeri, sladoled i suši? Da, to je definitivno dijeta koje bismo mogli da se pridržavamo.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.