HOROSKOP

24 Sata (Serbia) - - HOROSKOP / ENIGMATIKA - Daniel Šijaković www.astrologijadanielsijakovic.com danielsijakovic@gmail.com

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Koliko god da se trudite, neće biti dovoljno; brige i sumnja. Dan za privatnike, preduzimljive, hrabre i uporne; novac. Čelično zdravlje, dobra kondicija, vitalnost, elan.

Pokušajte da nađete vremena za slobodne aktivnosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Kontakti s ljudima koji vam ne mogu uzvratiti ljubav. Dobici kroz privatni posao, dobra trgovina i jaka saradnja. Provedite vreme povučeni i izolovani; spas je u tišini. Bićete u prilici da birate s kim ćete se družiti.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Potreba za novim iskustvima; moguća nova poznanstva. Zanimljiv dan koji otvara mnoge mogućnosti; kraći put. Dan za rutinsku kontrolu; dobro zdravlje i raspoloženje. Iznenadite sebe i druge sitnim poklonom i pažnjom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Uživaćete u svemu što vam ljubav pruža; zadovoljstvo. Previše rada i napora i na kraju nešto novca za život. Izdržljivi, jaki i otporni; dobro zdravlje i kondicija.

Idealan dan za servis, popravku i zamenu polovnih stvari.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Težak dan za starije parove; stres izazvan monotonijom. Izbegavajte kupovinu tehnike, uređaja i aparata; trošak. Moguća potištenost i glavobolja; izbegavajte cigarete. Ukoliko ste u nevolji, očekujte podršku mladih ljudi.

DEVICA (24. 8 - 23. 9)

Osećaćete se dobro u društvu partnera i ljudi koje volite. Polovičan uspeh, nerealizovane poslovne želje i brige. Izbegavajte dugo sedenje, alkohol i nerazvojne razgovore. Pravi momenat da se uozbiljite i radite nešto korisno.

VAGA (24. 9 - 23. 10)

Mimoilazite se s važnim ljudima; očekujte povoljne vesti. Dug put do para i uspeha; troškovi i pozajmica. Pozabavite se sobom i budite tihi; moguće glavobolje. Koliko god da je stresno, pratiće vas sreća i podrška.

ŠKORPIJA (24. 10 - 22. 11)

Ne možete ništa pokvariti; sve ide kako ste očekivali. Nećete previše misliti o svom poslu, novcu ili šefu.

Slab dan za naporne vežbe, podizanje tereta i raspravu. Ukoliko vam je potrebna uteha, obratite se prijatelju.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Stoički trpite i podnosite ljubav; udaljavanje i brige. Ne treba da pozajmljujete novac, niti da se uzdate u sreću. Krase vas optimizam, dobro zdravlje i raspoloženje. Pokušajte da dan provedete u ugodnom i lepom društvu.

JARAC (22. 12 - 19. 1)

Dobre vesti i za zauzete i za samce; važan preokret u ljubavi. Novac bi mogao biti razlog nezadovoljstva; troškovi.

Neka o vašem zdravlju govori jutarnja svežina i snaga. Potrudite se da ne komentarišete nečiji život ili rad.

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)

Postoji mogućnost da stvari ne idu kako ste planirali. Dobro za školu, kurseve, pisanje i putovanja; nešto para. Sem nervoze, zdravlje je dobro; promenite životne navike. Neka ovaj dan bude pametno i mudro potrošen.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

Slede zanimljivi kontakti u školi i putem internet prepiski. Sve vam ide od ruke; nadajte se dobrom, nešto para. Nervoza, hipersenzitivnost, brige oko partnera i odnosa. Ne tražite pomoć od starijih ljudi, šefova i autoriteta.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.